НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Не подарявайте тези неща на партньора си!

Не подарявайте тези неща на партньора си!

Какво не се подарява за рожден ден на партньора?
Какво не се подарява за рожден ден на партньора?

Какво не се подарява за рожден ден на партньора?

Понякога е трудно да изберете подарък, който ще се хареса на половинката ви. Но трябва да знаете какъв подарък не трябва да избирате за рождения му ден.

Жълти цветя
Според легендите червено цвете, подарено на невярната съпруга, пожълтяло. На изток подаряването на жълти цветя е строго забранено: това означава, че чувствата на влюбените ще изстинат. В наши дни малко хора вярват, че жълтите цветя означават раздяла, но е по-добре да бъдете внимателни и да подарите на любимата букет цветя с различен цвят.

Часовник
Не забравяйте, че часовникът отчита времето. Възможно е той да отброява времето преди бедствието. Както знаете, веднага щом стрелките на механизма спрат, двойката ще се разпадне. Това се отнася само за механичните часовници. Съвременните електронни модели не представляват заплаха за връзката на влюбените.

Евтини копия
Копия на бижута и известни марки дрехи са опасни подаръци. Смята се, че те внасят измама във връзките, провокират конфликти и предателство. Вашият любим може да си помисли, че по този начин оценявате стойността на връзката.

Алкохол
Смята се, че подаряването дори на висококачествени алкохолни напитки води до влошаване на здравето. Всъщност вярата е противоречива. Реакцията зависи до голяма степен от характера на половинката. Човек, свикнал да търси причини навсякъде, ще разбере това като намек, че консумира твърде много алкохол. Партньор, който внимателно крие ревността, може да се отпусне под въздействието на алкохол и да разкрие агресията си.

Какво не се подарява за рожден ден на партньора?

Вижте още: Ползи от лозовите листа

Пари
По време на сватбата е позволено да се подаряват пари, но не и за рождения ден. Дарявайки пари един на друг, влюбените се отдалечават, връзката им престава да бъде хармонична. Също така, подаряването на пари може да се приеме като нежелание да губите време в търсене на подходящия подарък.

Какво не се подарява за рожден ден на партньора?

Този подарък често показва, че хората не се познават, което не е добре за връзката.

Вече знаете какво не се подарява за рожден ден.

loading...