НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Любов и предателство

Любов и предателство

Любов и предателство - историята на един влюбен мъж
Любов и предателство - историята на един влюбен мъж

Любов и предателство – историята на един влюбен мъж

Изглежда, че любовта и предателството не трябва да се пресичат. В реалния живот обаче доста често се случва обратното. Дори и най-любящият съпруг може да се влюби в друга и да изневери на жена си. Има ли и психологическо предателство?

Героят на днешната ни история попаднал в наистина трудна ситуация. Едновременно предал жена си, децата и брат си.

Любов и предателство
Със съпругата ми живяхме в пълна хармония повече от 10 години. В началото, разбира се, имаше недоразумения. Но като цяло при нас винаги всичко беше наред. Родиха ни се две красиви деца, които израснаха в любов и грижи.

Все още не мога да повярвам, че съсипах всичко. Не отдавна изпратих жена си и децата на почивка. Аз не заминах с тях, тъй като майка ми много искаше да й помогна с работата на село.

Отидох в родното си село, където не бях ходил от много години. Мама реши да събере цялото семейство: брат ми също дойде. Не бяхме се виждали от 7 години. Живеем в различни градове и всеки се занимава със своите проблеми.

През това време брат ми успя да се разведе с първата си съпруга. Почти веднага се ожени за друго момиче, 8 години по-младо от него. Тя се казваше Лилия и тя също дойде да посети нашите роднини.

Ново чувство
В Лилия имаше нещо специално. С небесна красота и беше много умно и начетено момиче. А нейните забавни шеги и нежен глас все още не излизат от главата ми. Влюбих се.

Напомних си, че това е съпругата на брат ми и че самият аз имам собствено семейство. Но дори след като се прибрах у дома, не можах да успокоя мислите си. Лилия просто не напускаше мислите ми. Няколко дни по-късно ми изпрати покана във Facebook.

След това дойде нейното плахо съобщение: „Здравей, Иване. Не мога да направя нищо, постоянно мисля за теб. ” Разбрах, че чувствата ни са взаимни. Какво да правя? Не исках да изневерявам на жена си и да оставя децата си. Но сърцето ми се късаше от ново чувство.

Лилия каза, че отдавна иска да напусне брат ми. И сега е дошъл този момент. Реших да наема апартамент в друг град и да кажа на жена си, че отивам в командировка. И когато се стигна до пътуването, Лилия се обади и каза, че няма да дойде.

Вижте още: Сладкиш за празничната трапеза

Разбира се, това ме шокира. В края на краищата вече бях готов да се откажа от всичко само заради нея. Но се оказа, че тя е просто вятърничаво момиче, което харесва мъжкото внимание. Да, тя наистина остави брат ми. Но не заради мен, а заради някакъв млад и богат бизнесмен. Брат ми ми го каза по-късно.

След тази новина не можах да си намеря място. Тоест формално не съм изневерявал на жена си. Но сега как да я погледнем в очите? А нашите деца? Не знам какво да правя. Мислех, че съм срещнал истинската любов, но се оказаха просто предател и лъжец.

loading...