НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуал за късмет, успех и благоденствие

Ритуал за късмет, успех и благоденствие

Ритуал за успех със сол, който можете да правите всяка седмица
Ритуал за успех със сол, който можете да правите всяка седмица

Ритуал за успех със сол, който можете да правите всяка седмица

Какво ще се случи, ако веднъж седмично слагате сол под леглото? Как да го направите правилно? Какви резултати ще донесе този ритуал?

Солта, както знаете, е незаменима в нашето домакинство и почти никое ястие не може без нея. Но за съжаление малко хора знаят, че може да се използва и за други цели: например за извършване на магически ритуали. Солта носи енергия, тя абсорбира енергията на хората, така че солта може да бъде заредена положително с определени думи. По този начин, с помощта на солта, можете да привлечете успех, пари и много други положителни неща в живота си.

И така, за този ритуал вземете две чаени лъжички сол и я поставете в някакъв съд, може да е чинийка или някакъв малък буркан – няма значение. Поставете я под леглото и произнесете следните думи:

Бедите стоят далеч, тъгата заобикаля дома ми. Сол, ти разкриваш късмета за мен и ме предпазваш от злото. Така да бъде!

Вижте още: Великденски яйца с наситен цвят

Солта трябва да престои под леглото в продължение на 24 часа. След това й благодарете и я изхвърлете в мивката. Можете да провеждате този ритуал, колкото искате. Обикновено трябва да се повтори, когато ефектът от предишния ритуал отслабне.

Затова изпълнявайте този ритуал за успех по-често. Освен това, солта ще ви пази по време на сън.

Повтаряйте си следната фраза: “Енергията на богатството и просперитета ме изпълва!”

loading...