НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Разберете коя е вашата щастлива година!

Разберете коя е вашата щастлива година!

0
Щастлива година - ето как да разберете коя е вашата
Щастлива година - ето как да разберете коя е вашата

Щастлива година има всеки човек в живота си. Ето как да разберете коя е вашата!

На първо място, нумерологията помага да разберете себе си. Всеки има щастливо число. Можете да разберете дори коя година ще бъде най-щастлива за вас.

За да разберете вашето щастливо число, трябва да съберете всички цифри на датата си на раждане. Ако получите двуцифрено число, съберете цифрите му, докато остане една цифра. То също ще ви разкрие коя година ще бъде щастлива за вас.

Едно
В най-щастливите ви години средата ви ще се промени драстично. Дълго време само няколко най-близки приятели и членове на семейството ще бъдат до вас. Така че не се отчайвайте, ако се карате с близките си – това означава, че сте на прага на нови събития. Щастливи години: когато сте на 5-10 години, 20-25 години, 80 години.

Две
Най-добрите години от живота ви ще бъдат, когато постигнете хармония със себе си. Следователно това са годините в по-зряла възраст. Не се страхувайте, че някой ще ви провали. Щастливи години: когато сте на 30-35 години, 60-70 години.

Три
Във вашата щастлива година предстои подновяване и преоценка на ценностите. Можете да продължите по своя път дълго време, но понякога това, което търсите, не е това, от което се нуждаете. Няма да го разберете веднага. През най-щастливите години ще осъзнаете от какво конкретно се нуждаете през този период от живота. Щастливи години: когато сте на 16-25, 40-45.

Четири
Вашата щастлива година е свързана с постигане на вашите цели и поставяне на нови. Не забравяйте, че за всичко си има време и не се отказвайте, ако нещата не вървят по план. Щастливи години: когато сте на 18-21, 40-55, 60 и още.

Пет
Числото пет означава хармония и мир. Вие сте човек, който напълно зависи от това колко подреден е животът му. Нещата обаче не винаги се получават по начина, по който сте ги планирали. През вашата щастлива година ще реализирате стари планове и мечти. Щастливи години: когато сте на 28-36, 55-70.

Шест
Вашата щастлива година ще бъде пълна със значими събития, които ще ви донесат удовлетворение и енергия. Ако се чувствате депресирани, това означава, че скоро в живота ви ще се случи събитие, което ще ви даде жизненост. Щастливи години: когато сте на 13-18 години, на 24-29 години.

Седем
Самото число седем е свързано с успех, така че ще имате голям късмет. Неочаквано ще получите голяма сума пари или дългоочаквано повишение на работа. Но имайте предвид, че успехът зависи не само от факторите на околната среда, но и от вашите собствени усилия. Щастливи години: когато сте на 17-20 години, на 45-58 години.

Вижте още: Пухкави охлювчета със стафиди

Осем
Отнасяте се сериозно към философията и психологията. Често ви измъчва безпокойство и стрес, но в щастливите си години ще откриете мира и своето място в живота. Щастливи години: когато сте на 43-50, на 73 години и още.

Девет
Ще спечелите финансово благополучие през една от щастливите си години. Но само вие трябва да решите как да го използвате: да похарчите парите или да инвестирате в бизнес. Дали да рискувате или не, зависи от вас. Щастливи години: когато сте на 23-26, 45-58.