НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Солта премахва негативната енергия в дома

Солта премахва негативната енергия в дома

Солена вода за пречистване на пространството от негативна енергия
Солена вода за пречистване на пространството от негативна енергия

Солена вода за пречистване на пространството от негативна енергия

Само една чаша солена вода може да спаси семейството от кавги и неприятности.

Какво се случва, ако оставите чаша солена вода под леглото?

След като брат ми се срещна с тибетските монаси,той стана различен човек. Отърва се от проблемите с гърба и дори външният му вид се подобри: кожата му е чиста, очите му светят и той изглежда спокоен. И най-важното е, че с жена му се сдобриха, а преди това мислеха за развод.

Всяка вечер преди лягане пълня чаша вода и слагам сол в нея. След това, слагам тази чаша под леглото, в краката ми.

На следващата сутрин трябва да погледнете чашата и съдържанието й. Чашата може да се замъгли или в нея да се появят мехурчета, солта може да се утаи на дъното и дори да потъмнее – всичко това предполага, че в мислите и къщата ви е имало много негативизъм.

Тази вода трябва да се излее в тоалетната, а вечерта да се повтори процедурата.

Ползи от солената вода
Много езотерици казват, че солта има способността да абсорбира отрицателната енергия. Следователно чаша солена вода е своеобразен капан за отрицателната енергия и тъмните сили. Водата също е в състояние да промени структурата си.

Отрицателната енергия първо действа на фините нива, а след известно време започва да се изразява в човешката физика. Тоест човек започва да се чувства зле, потъва в униние и меланхолия. Той може да показва признаци на раздразнение, страхове, мании и лоши мисли. И, разбира се, това засяга семейните отношения.

Солената вода премахва натрупания през деня негатив от човека и подобрява благосъстоянието. Солената вода може да помогне да се отървете от безсънието, но в този случай езотериците съветват да поставите чаша вода под главата.

Вижте още: Мини палачинки с извара

Тези, които работят с голям брой хора или чувстват претоварване с информация (гледането на вечерните новини по телевизията или скролването в социалните мрежи може да допринесе за това) и особено тези, които имат неспокоен сън, трябва да поставят чаша солена вода под леглото.

Как да си приготвите солена вода за пречистване на енергията?
Добавете 2 супени лъжици сол към чаша вода. Можете да добавите и супена лъжица оцет. Всичко това трябва да се смеси добре, но не прекалявайте, за да не се разтвори солта във водата.

Наблюдава се емоционално облекчение, появяват се сила и положителна енергия.