НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на хеликобактер пилори

Лечение на хеликобактер пилори

Излекувайте хеликобактер пилори с тази домашна рецепта!
Излекувайте хеликобактер пилори с тази домашна рецепта!

Излекувайте хеликобактер пилори с тази домашна рецепта!

Броят на хората, които имат проблем с хеликобактер пилори, се увеличава всеки ден. Лечението изисква значително време и усилия.

Малко хора обаче знаят, че има една естествена рецепта, която може лесно да се справи с този проблем. Днес ще говорим повече за нея.

Опитайте комбинация от сушени смокини и зехтин.

Поставете смокините в стъклен буркан и ги залейте със зехтин. Ако можете, използвайте качествени органични съставки, които имат най-добри ефекти и не съдържат вредни пестициди.

За по-добри резултати нарежете смокините на четвъртинки. Оставете смокините да престоят в зехтин в продължение на 40 дни.

Ако не искате да чакате толкова време, подгответе два буркана и започнете да използвате смокините от първия след една седмица. Няма да е толкова ефективно, но ще помогне, докато втората доза бъде готова.

Всяка сутрин яжте по една смокиня преди да ядете и пиете, каквото и да било.

Яжте всеки ден без да пропускате, докато стомашните и храносмилателните проблеми изчезнат.

По време на лечението коригирайте диетата си така, че да консумирате само варени или приготвени на пара ястия. Избягвайте лютите храни, особено лютите чушки.

Също така, трябва да изключите киселите и мазни храни, особено сушеното месо, салам и колбаси.

Уверете се, че консумирате висококачествени масла (зехтин, кокосово, сусамово).

Как действа тази рецепта
Когато смокините се комбинират със зехтин, се образува комбинация, която подобрява дейността на храносмилателния тракт и потиска растежа на патогенни бактерии.

Вижте още: Сиропиран сладкиш с пудинг

Според много хора, изпробвали тази рецепта, тя може да помогне не само при хеликобактер пилори, но и при хемороиди, възпалени черва, запек, бронхит и дори астма.

Излекувайте хеликобактер пилори в домашни условия с този природен лек!