НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Кое кара една жена да изневери?

Кое кара една жена да изневери?

Защо жените изневеряват? Това са трите основни причини
Защо жените изневеряват? Това са трите основни причини

Защо жените изневеряват?

Желанието да правите се*с с нов партньор не е причина за изневяра. И мъжете, и жените го правят, защото им липсва нещо във връзката.

Необходимостта да се запълни тази празнина често води до изневяра и след това до развод. Има три основни причини, поради които жените изневеряват.

Липса на комуникация
Жените остават във връзка, защото чувстват някаква емоционална и физическа връзка с партньора си. За жените тази връзка е смес от химическо блаженство, което създава специална близост и привличане.

Когато жените се чувстват отчуждени от партньора си, чувството за интимност изчезва, което създава предпоставки за свързване с някой друг. И тази духовна връзка може лесно да се трансформира във физическо привличане.

Отмъщение
Това не е много популярна причина, но в около 1 от 5 случая измамата идва от желанието да отмъстиш на партньора. Това е отмъщение за определена постъпка на съпруга или може би за неправилно или лошо отношение.

Много жени признават, че изневярата им е умишлена, например, за това, че съпрузите им не им помагат с новородените бебета.

Други твърдят, че са изневерили в отговор на неоправдани очаквания за Свети Валентин, рожден ден или за важна за тях дата. Някои жени изневеряват, защото съпрузите им са постоянно заети с работа или не помагат в домакинството.

Незадоволителен се*с
Не е тайна, че мимолетният човешки живот води до незадоволителен се*суален живот. Липсата на страстен и пълноценен се*с е една от причините за изневяра.

Мъжете обикновено се оплакват от недостатъчната близост, а жените от нейното качество. Нежният пол често оправдава измяната с отсъствието на се*с, иницииран от мъжа.

Вижте още: Чесън и лимони срещу висок холестерол

Грешката на повечето съпрузи е, че смятат, че съпругата им, майка на три деца, е загубила желанието си за горещ, пълноценен се*с. Това е грешна преценка. И много жени не са склонни да се съгласят на брак без интимност.

Ако се питате защо жените изневеряват, вече знаете кои са основните причини да го направят.