НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуал със захар за привличане на късмет

Ритуал със захар за привличане на късмет

Ритуал на Новолуние за привличане на позитивни промени
Ритуал на Новолуние за привличане на позитивни промени

Ритуал на Новолуние за привличане на позитивни промени и късмет в живота

Съществува суеверие, че ако случайно объркате захарта със сол, това е знак за подобряване на ситуация, свързана със здраве, любов или финанси, която ви притеснява.

Ако разсипете захар на масата, пак поради невнимание, а не нарочно, то това говори за някаква печалба, получаване на финансов бонус, подобряване на вашето благосъстояние. Ако я разсипете на пода, тогава ви очакват приятни любовни приключения. Ако разсипете цял буркан, това предвещава помирение, намиране на общ език с любимия човек.

По време на Новолуние се появява енергията на растеж, развитие и положителни промени. Това е чудесен момент да използвате лунната сила във ваша полза.

Направете ритуал на Новолуние, за да внесете благосъстояние в живота си.

Не само парични облаги, но и физическо и емоционално възстановяване, което засяга всички сфери на нашия живот.

Вземете чаша питейна вода, след това с дясната си ръка ще трябва да хвърлите 3 щипки захар и да кажете:

„Водата е в мен, водата е около мен, тя обгражда всичко и ме изпълва със силата на доброто желание. Ще я подсладя за себе си, ще пусна доброто в живота си. Приемам всички блага! Животът ми става сладък и лек! Така да бъде!”

След това поемете дълбоко въздух и бавно издишайте във водата. Покрийте чашата с капак и я оставете на перваза на прозореца за една нощ, оставете я да поеме лунната енергия.

Вижте още: 7 качества на Скорпиона

На следващия ден, в позитивно настроение, за предпочитане с дървена лъжица разбъркайте водата по посока на часовниковата стрелка, изпийте водата и кажете: Нека казаното от мен се сбъдне!

И си пожелайте страхотен ден!