Народен лек с лук за почистване на токсините от тялото

С течение на времето в организма се натрупват различни токсини. И ако не бъдат отстранени, могат да причинят сериозни здравословни проблеми.

Има начин как безопасно да премахнете токсините от тялото. Най-важното е да не се стига до крайности, за да не си навредите.

Токсините се натрупват в клетките на тялото, нарушавайки нормалния метаболизъм.

При нормални условия тялото изхвърля само токсините – чрез черния дроб и бъбреците. Детоксикацията се извършва дори при лечението на алкохолици, чиито тела сами по себе си вече не могат да се справят с токсините.

Заради замърсената околна среда всеки трябва да прави детоксикация.

Най-добре е да използвате народни методи.

Необходими съставки:
5 скилидки чесън
1 средно голяма глава лук
120 мл вода

Приготвяне:
Добавете ситно нарязания лук и чесън към врящата вода. Варете за 4-5 минути.

Оставете да се охлади за около 20 минути и започнете процедурата.

Поставете парче бинт или няколко памучни тампона в купа с течността. След като, ги навлажните добре, прикрепете ги към стъпалото, фиксирайте с лейкопласт и обуйте памучни чорапи. Препоръчваме ви да правите това вечер преди лягане. На следващата сутрин отстранете превръзката. Ще откриете, че е потъмняла заради отделените токсини, което означава, че детоксикацията на тялото е била успешна.

Вижте още: Домашно средство при болка в коленете

Изпълнявайте процедурата през ден за една седмица. След това, правете по една процедура седмично в продължение на един месец. Това лечение може да се повтори 2-3 пъти годишно, което ще има положителен ефект върху здравето и благосъстоянието ви.

Използвайте този народен лек с лук и се убедете сами в ефективността му!