НАЧАЛО ЗДРАВЕ Микс от билки – чай за оптимално здраве

Микс от билки – чай за оптимално здраве

0
Лечебен чай срещу широк спектър от заболявания
Лечебен чай срещу широк спектър от заболявания

Лечебен чай срещу широк спектър от заболявания

Съставки:
1 супена лъжица градински чай
500 мл вода
щипка маточина
щипка жълт кантарион
щипка мента

Поставете лъжица градински чай в 500 мл вряща вода и варете 3 минути. Свалете от котлона и добавете по една щипка от другите билки. Покрийте съда и го оставете за 10 минути. Прецедете чая и го разделете на две равни половини.

Пийте първата половина сутрин преди закуска, а другата половина преди лягане. Този чай трябва да се вари само в емайлирана купа.

Този лечебен чай се използва при сърдечно-съдови и сърдечни проблеми, заболявания на храносмилателните органи и черния дроб, заболявания на гръбначния стълб, заболявания на пикочните пътища и простатата, хормонални нарушения, алергии, диабет и др. При ракови заболявания този чай е в основата на терапията на Бройс.

Диетата за лечение на рак на Бройс е много строга диета с плодове, зеленчуци и билки за период от 42 дни.

Тъй като раковите клетки имат различен метаболизъм от нормалните клетки, диетата на Бройс е предназначена да изтощи от глад раковите клетки. Но тази диета не вреди на нормалните клетки.

Ако не консумирате нищо друго освен зеленчукови и плодови сокове и чайове за период от 42 дни, раковите клетки ще умрат от глад.

Лечебният зеленчуков сок на Бройс се състои от 55% цвекло, 20% моркови, 20% корен от целина, 3% картофи, 2% репички. Картофите са включени по избор, освен при пациенти с рак на черния дроб, където картофите играят важна роля.

Терапия за рак
Бройс подчертава, че болните от рак не трябва да ядат или пият нищо друго освен сока, който той препоръчва да се пие в продължение на 42 дни. Той дава строги инструкции как да приготвяте и консумирате соковете и чайовете.

Сокът включва моркови, целина, цвекло и картофи, в случай че пациентът е диагностициран с рак на черния дроб. Всички зеленчуци трябва да се отглеждат по биологичен начин. Максималният прием на сок е 500 мл на ден.

По желание се препоръчва да се пие градински чай, жълт кантарион, мента, чай от маточина. Чайове от хвощ, коприва, троскот могат да се пият само през първите 3 седмици.

Вижте още: Последната цифра от годината на раждане има значение

Бройс подчертава, че пациентите не трябва да започват диетата веднага след операцията, трябва да изчакат 2-5 месеца. Забранено е използването на други лечения при спазването на тази диета.

Необходими са също чист въздух и упражнения, в зависимост от способностите на пациента. Пушенето трябва да бъде спряно. Той подчертава, че пациентите не трябва да са близо до източници на естествена радиация, да избягват пестициди и освежители на въздуха в домовете си.