НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чай от корени на глухарче срещу рак

Чай от корени на глухарче срещу рак

0
Глухарчето лекува рак - рецепта за чай от корените му
Глухарчето лекува рак - рецепта за чай от корените му

Глухарчето лекува рак – истинска история

Наред с конвенционалната медицина трябва да се използват и природни лекарства, а понякога те действат дори по-добре от очакваното. Освен всичко друго, за да се справите с болестта са необходими позитивно мислене, постоянство и решителност.

Такъв пример за успех над болестта е случаят на Божо, който успя да се излекува от коварната болест преди няколко години, но тъй като рецептите никога не остаряват, решихме да я публикуваме отново.

Божо води една от най-сериозните битки, тази за живота си, но той успява да излезе победител с помощта на съпругата си. След десетилетие на борба за живот и операции на цели два рака, най-накрая той може да си въздъхне с облекчение.

Въпреки че лекарите му давали много малък шанс за живот, той все пак решил да не се отказва. Вече бил много изтощен и с много малък шанс за възстановяване, но той започнал да се информира за естеството на заболяването и начините за лечение.

Със съпругата му не подминали и природните лекове.

Божо променил и диетата си. Отказал цигарите и алкохола и заменил питейната вода с прясна суроватка и чай. В допълнение към предписаните лекарства, той използвал млади борови връхчета и мед от глухарче.

Рецептата за лекарството, което му помогнало да се излекува, не е тайна, а съпругата му разкрива как се приготвя. Не само този чай му е помогнал.

Той напълно променил начина си на живот и диетата. Започнал да приема прясна козя суроватка, боров прашец, боров мед, мед от глухарчета, чай от глухарчета и различни други чайове.

Ето разказа на този мъж във видеото ( видеото е на сръбски език)

Глухарчето лекува рак – рецепта за чай от корените
Извадете корена от глухарче. Трябва да внимавате, когато вадите целия корен, да не го повредите, за да не изтекат лечебните му сокове. Измива се добре от земята.

Вижте още: Пилешко месо със зеле и ориз

На четири литра вряла вода се добавя една шепа корен от глухарче. Оставя се да ври само една минута. Оставя се да престои покрито в продължение на десет минути, след което се прецежда. Добавете една лъжица мед за подобряване на вкуса и пийте.

Слушайте препоръките на лекарите и техните съвети, но не се отказвайте и от природните средства.