НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Синът ми изневерява на жена си

Синът ми изневерява на жена си

Най-трудното решение - да разкажа ли за изневярата му?
Най-трудното решение - да разкажа ли за изневярата му?

Най-трудното решение – да разкажа ли за изневярата му?

Спомняте ли си кое беше най-трудното решение в живота ви? Какво ви струваше?

Героинята на днешната ни история е изправена пред много трудна ситуация. Безпристрастният съвет е единственото нещо, което може да помогне на разочарованата майка да вземе правилното решение. Ще бъдем много благодарни, ако споделите в коментарите своето виждане за правилното решение на настоящия проблем!

Най-трудното решение
Имам прекрасна снаха – красавица, умница и невероятна домакиня. Къщата винаги е подредена, сготвено е, децата са добре обгрижени и весели. Обожава сина ми, тя винаги е приятелски настроена към мен. Винаги се обажда да попита как сме и е готова да предложи помощта си. С една дума, злато, а не снаха!

Харесах я веднага. Още от първата среща, когато синът ми я доведе да се запознаем. От този ден нататък никога не съм се съмнявала, че за него има по-добра жена.

Винаги съм вярвала, че този брак е благословен от самия Господ и семейният им живот няма да бъде помрачен от нищо на света. Но неприятностите дойдоха оттам, откъдето не очаквах.

Онзи ден, както обикновено, реших да посетя децата. Знаех, че Марина има почивен ден. Реших да направя изненада. И в крайна сметка аз самата получих изненада.

Лоши новини
Още по пътя към къщата им видях как синът ми излезе от магазина с цветя. Помислих, че е решил да зарадва жена си! В този момент видях как една дама се приближи към него и се хвърли на врата му. Краката ми се подкосиха!

След като Александър тържествено връчи букета на младата дама и я целуна, вече нямаше никакво съмнение. Трябваше да осъзная ужасния факт: синът ми изневерява на жена си.

Не знаех какво да правя, но реших да се отбия и да видя Марина. Тя се втурна от прага да разказва весело за повишението на сина ми и колко време са планирали предстоящата ваканция. И аз слушах нейната възторжена история и не можех да сдържа сълзите си от гняв, осъзнавайки колко отвратително се държи синът ми с нея.

Марина, забеляза и помисли, че се притеснявам за Александър и веднага започна да ме утешава, че ще се погрижи той да си почива достатъчно и че ще бъде до него.

Вижте още: Бърза рецепта за пица на тиган

Трябва ли да кажа на снаха ми за изневярата на сина ми? Или е по-добре да замълча и да се надявам, че всичко ще се уталожи от само себе си?

Моят син не е лошо момче, със сигурност той скоро ще се опомни и ще разбере каква грешка е допуснал!

Смятате ли, че би било по-правилно да замълча или да разкажа на снаха си всичко?