НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Неблагодарният син

Неблагодарният син

Неблагодарният син, който все още очаква пари от родителите си
Неблагодарният син, който все още очаква пари от родителите си

Неблагодарният син, който все още очаква пари от родителите си

Какво да направя, когато синът и снахата постоянно искат пари и провокират кавги, ако им бъде отказано?

Със съпруга ми дълго време не можехме да имаме дете. В продължение на пет години ходихме по лекари, почти бяхме загубили всякаква надежда.

В крайна сметка, все пак, успях да забременея и това беше истинско чудо за нас! Така че много го обичаме. Затова, ние с баща му винаги се опитвахме да изпълняваме всякакви негови прищявки.

Неблагодарният син
Когато той порасна и реши да не учи в университет, а да отвори собствен бизнес, аз и съпругът ми го подкрепихме. Той е умно момче, затова искрено вярвахме, че ще успее. Дори, след като, първите два опита се провалиха, ние му дадохме пари няколко пъти за нов старт.

Няколко години по-късно стана ясно, че стартирането на собствен бизнес е провал. Затова, започнах да намеквам на сина си, че е време да помисли за по-практичен начин за печелене на пари. В отговор той не направи нищо друго, освен да обвини баща си и мен в алчност и че не го подкрепяме. В крайна сметка той си намери работа като барман в някакво съмнително заведение и все още продължава да взема пари от нас.

Преди година синът ми се ожени за същото безработно и нагло момиче. Сега и двамата лежат на плещите ни. Снахата също се опитва да диктува собствените си правила в къщата ми.

Наскоро, заявиха, че искат да имат дете, така че ще трябва да продам лятната вила и да им дам пари, за да осигуря на внука си всичко необходимо. Казах им, че това вече е прекалено.

Вижте още: Пръчици от сирене

Децата решиха да ми обявят стачка. Говорят със съпруга ми, защото той отговаря за семейния бюджет.

Няма да продавам вилата, разбира се. Имам много щастливи спомени, свързани с нея.

Но не искам да съм в спор със сина си. Той е единственото ми дете.

Все още не знам как да постъпя и да задоволя ли капризите му и този път.