НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Синът ми иска да се ожени за по-възрастна от него жена

Синът ми иска да се ожени за по-възрастна от него жена

Разлика във възрастта - обрича ли връзката на провал?
Разлика във възрастта - обрича ли връзката на провал?

Разлика във възрастта – обрича ли връзката на провал?

Смятате ли, че разликата във възрастта за брака има значение? Въпреки че, тази тема е стара колкото света, обществото все още е разделено на 2. Някои са убедени, че истинската любов не познава граници. Други са сигурни, че такава връзка ще се разпадне.

Героинята на нашата история е против връзката на младия си син.

Разлика във възрастта в брака
Наскоро той сподели, че иска да заживее с приятелката си, на която вече е предложил. Той е на 21, а тя на 30. Разбира се, бях шокирана и в началото си помислих, че Влади просто се шегува. Но след разговор с него разбрах, че той е сериозен.

Все още му даваме джобни пари за лични разходи. Против съм това той да работи, защото искам да не се разсейва от ученето. До този момент той никога не е имал приятелка. Поне никога не е водил момиче у дома.

Започнах да го убеждавам, че такава връзка не си струва. Той не искаше дори да ме чуе. Съпругът ми реши да остави ситуацията да се развие от само себе си. Като цяло той подкрепя мен, но не иска да говори със сина ни.

Но как да не оказвам натиск в такава ситуация? Той е още много млад и не разбира какво прави. Научих повече за това момиче и семейството му. Самата тя не работи, живее с родителите си, които обичат да си пийват по няколко чаши вечер. Не искам детето ми да е в такава атмосфера!

Оказа се, че ще живеят с нас. Но това не променя ситуацията! Първо, не искам да живея под един покрив с непознат. Второ, страхувам се, че синът ми ще изостави ученето.

Наскоро той покани приятелката си, за да се запознаем и аз за пореден път се убедих, че съм права. Тихо, унило, уплашено да каже и дума момиче. Седя цяла вечер, сърбайки чая си, без да сподели нищо за себе си. Очевидно усещаше, че ситуацията е неловка сама по себе си.

Вижте още: Сочни тиквички с пармезан на тиган

Не разбира ли, синът ми, че трябва да се среща с момичета на неговата възраст? И самата тя би била по-добре да си намери някой възрастен и заможен мъж. Какво може да й даде синът ми? Студент, който тепърва гради бъдещето си. Страхувам се, че ако започнат да живеят с нас, синът ми ще напусне университета и ще започне работа.

Съпругът ми смята, че те сами ще разберат, че трябва да се разделят, ако поживеят една седмица заедно.

Може би все пак трябва да се срещна отново с тази млада дама и да я разубедя?