НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чесън и лимони за чисти артерии и нормално кръвно налягане

Чесън и лимони за чисти артерии и нормално кръвно налягане

0
Регулиране на кръвното налягане с този естествен лек
Чесън и лимони за чисти артерии и нормално кръвно налягане

Регулиране на кръвното налягане може да се постигне и с природни средства. Днес ви предлагаме една такава домашна смес, която може да опитате.

Кръвното налягане е като термометър за здравето. Високото кръвно налягане означава, че сърцето ви работи по-усилено, за да изпомпва кръвта. Това е опасно, защото може да доведе до инфаркт, церебрална тромбоза или бъбречни заболявания. Поради тази причина е много важно да се контролира кръвното налягане.

Пригответе си мощна смес от лимон, чесън и джинджифил. Всяка от тези съставки е изключително полезна за здравето, но комбинацията им прави чудеса.

Това средство има алкални свойства, които регулират нивото на рН в тялото.

Съставки:
чесън – 4 глави
джинджифил – 4 см
лимони – 4 парчета
вода – 2 л

Начин на приготвяне и правилна употреба:
Измийте добре лимона и джинджифила и нарежете лимона на филийки. След това, обелете чесъна и джинджифила и изсипете всички съставки в блендера. Разбъркайте, докато получите гладка, течна смес. Изсипете тази смес в тенджерата и я загрейте. Добавете водата и оставете да заври. След като заври, оставете сместа да се охлади и след това я изсипете в бутилка и я приберете в хладилника.

Пийте по една чаша от тази смес всяка сутрин на гладно и един или два часа преди лягане. Артериите ви ще бъдат като нови за много кратко време, защото мазнината, която ги запушва, ще изчезне. Също така, ще забележите как кръвното ви налягане се регулира и стабилизира.

Вижте още: Синът ми иска де се ожени за по-възрастна от него жена

Не забравяйте да разклатите напитката, преди да започнете да се наслаждавате на нейните свойства. Вашето кръвно налягане вече няма да представлява проблем за вас. Започнете да приемате тази смес за регулиране на кръвното налягане и ще се почувствате като нови.

Ако имате здравословен проблем, първо се консултирайте с лекар!