НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекърва ми не ме харесва и постоянно настройва съпруга ми срещу мен

Свекърва ми не ме харесва и постоянно настройва съпруга ми срещу мен

Свекърва ми се бърка постоянно в нашия живот
Свекърва ми се бърка постоянно в нашия живот

Свекърва ми се бърка постоянно в нашия живот!

Аз съм на 24, съпругът ми е на 29, а детето ни е на 2. Женени сме от 3 години, а се запознахме преди 6 години на една разходка.

Свекърва ми постоянно се бърка в живота ни, дава съвети на сина си как и какво да прави и моето мнение никога няма значение.

Трябва да работя като вол, докато синът й седи като крал на телефона си в свободното си време. И това въпреки факта, че имаме малко дете и аз съм бременна с второ, а също така се занимавам с малък бизнес.

Един ден свекърва ми отново дойде и се опита да командва, но този път й казах, че не ми харесва нейното поведение (преди това, послушно се подчинявах) и от този ден всичко се промени. Постоянни караници – съпругът ми се обажда и ми казва, че не съм нормална и че съм никоя.

Убедих го да отидем при свекърва ми и да разберем защо се държи така с мен. По пътя се разбрахме, че няма да ругая, просто ще седя мълчаливо, а той ще говори.

Вижте още: Краставички в доматен сос с чесън

Веднага щом влязох в къщата, върху мен се изсипа вълна от негативизъм, тя ми изкрещя, че съм невъзпитана, необразована и това, което най-много ме шокира, тя погледна сина си и каза: „Ти трябваше да я удариш веднага щом се запознахте!”

Със съпруга ми слушахме мълчаливо, той дори не каза дума в моя защита, а аз все още бях бременна и слушах всичко това. Не знам как да се държа със съпруга си и семейството му. Вече не поддържам комуникация с майка му.