НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Майка ми е на 73 години и ще се омъжва

Майка ми е на 73 години и ще се омъжва

Майка ми се омъжва на 73 години за по-млад със 7 години мъж
Майка ми се омъжва на 73 години за по-млад със 7 години мъж

Майка ми се омъжва на 73 години за по-млад със 7 години мъж.

Според мен светът е полудял и всичко наоколо не е както трябва. Майка ми е булка.

Бих се радвала за нея, но не вярвам в искреността на чувствата на младоженеца. Ако тя беше на 40-50 години, тогава щях да разбера и да им пожелая да прекарат остатъка от живота си заедно щастливи. Но на тази възраст?

Да, майка ми се е грижела за себе си през целия си живот и продължава да го прави, купувайки си нови тоалети, използвайки козметика и никой никога не я е наричал баба. Могат просто да общуват, да се срещат или да живеят заедно, но без подпис.

Аз, разбира се, нямам нищо против факта, че тя има ухажори. Това е добре за мама – тя е весела и бодра.

Да се разхождат, да отидат на почивка. Но по някаква причина тя се нуждае от сватба. Може би тя е много тъжна? В крайна сметка баща ми почина рано.

След него майка ми имаше двама съпрузи. Последният почина преди 6 години, оставяйки я сама. Предложих й да се премести да живее при мен, но тя решително отказа. Тя каза, че може да се грижи за себе си, че със здравето й всичко е наред и че няма да се налага да делим тясната кухня. А там, където тя живее са всичките й приятели, има и клубове за пенсионери. Тя никога не се отегчава, ходи на танци, след което пие чай с приятелите си. Всички познават мама в клиниката и няма нужда да свиква с нови лекари.

Именно на тези танци, тя се е запознала с младоженеца. Той е със 7 години по-млад от нея, така че все още е умен и енергичен дядо.

Не съм против те да общуват, но той директно настоява за брак, но в същото време няма собствен дом. Преди майка ми той живеел с дъщеря си.

Сега той убеждава майка ми за сериозните си намерения и голямата му любов. Но искрен ли е?

Вижте още: Броколи на фурна със заливка

Могат да прекарват времето си заедно, но не е необходимо да се женят.

Сега майка ми се омъжва, след което следват промени в реда за наследяване на апартамента. Искам да говоря с нея за това, но не знам как да го направя по-деликатно.