НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Котката може да усети предстоящи лоши събития

Котката може да усети предстоящи лоши събития

0
Котката почиства негативната енергия, натрупана в дома
Котката почиства негативната енергия, натрупана в дома

Котката почиства негативната енергия, натрупана в дома

Котките са смятани за едни от най-загадъчните животни на планетата. В Египет те били почитани и считани за божествени създания. В днешно време котката е обикновен домашен любимец. Не всичко обаче е толкова просто, защото в миналото котките са били считани за мистични същества, те могат да бъдат свързани с магия. Има няколко признака, които могат да покажат, че вашият домашен любимец усеща и вижда повече от вас.

Котката почиства негативната енергия в дома и се опитва да ви предупреди, когато предстои нещо лошо.

Котката седи втренчена в една точка
Много котки имат навика да „гледат“ в една точка за няколко минути. Маговете обясняват това с факта, че котките могат да виждат зли духове и тъмни сили, проникващи в дома ви. Когато седят и гледат в една точка, това означава, че са изгонили злите духове. Зрението и слуха на котките са много по-развити от тези на хората.

Недоволство от собственика
Ако вашият домашен любимец изведнъж започне да мяука или е много недоволен от завръщането ви, това означава, че сте донесли отрицателна енергия у дома. В такива случаи си струва да вземете душ и да изперете дрехите си.

Напуска дома
Котките често бягат от дома или продължават да се опитват да го направят. Това означава, че твърде много отрицателна енергия се е натрупала в къщата и животното вече не може да се справи с нея. За да върнете котката си и да защитите себе си и дома си, трябва да почистите дома си от негативна енергия.

Вижте още: Сироп от зелени орехи – ползи

Необичайно поведение
Някои котки имат дарбата да предвиждат бъдещето и да предвиждат предстоящи неприятни събития. Ако забележите, че котката ви е започнала да се изнервя, съска и се държи тревожно, това означава, че в близко бъдеще може да се случи нещо лошо или неприятен човек да дойде в къщата ви.