НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Бившата ми съпруга иска да се съберем отново

Бившата ми съпруга иска да се съберем отново

Бившата ми съпруга иска да се съберем отново
Бившата ми съпруга иска да се съберем отново

Бившата ми съпруга иска да се съберем отново

Любимата бивша съпруга може да създаде много проблеми. Има хиляди такива истории. Това е историята на мъж, който е израснал в сиропиталище.

Наскоро бившата ми съпруга се върна от Италия. Тя замина да работи преди много години. По това време все още бяхме женени и заедно отгледахме три деца.

Елена винаги е обичала парите. И през цялото време се нуждаеше от още. Изкарвах добри пари, но тя искаше да живее на широко. Разбира се, трудно е да си го позволите, ако имате три деца.

Така, тя реши да замине в чужбина. Аз не бях доволен от идеята. Да, децата вече бяха достатъчно големи, но за човек, който е израснал в сиропиталище, семейството е най-важно.

Виждахме се само по големи празници. И тези срещи не бяха като топли семейни събирания. По-скоро, те издаваха някаква студена официалност.

След 5 години търпението ми приключи и реших да подам молба за развод. Елена си беше намерила хубава работа и изостави всички мисли за завръщане в родината си.

Вижте още: Как да прекъснете лошата родова карма?

Изминаха още няколко години и тя реши да се върне. Беше спестила за добър апартамент и кола и с пристигането си оказа значителна финансова подкрепа на децата. Тя изведнъж реши, че иска отново да живее с мен. Но чувствата ми бяха охладнели и не възприемам бившата си съпруга като любим човек.

Чичо Сашо вече е много самотен. Той не успява да започне нова връзка, очевидно възрастта не е същата. Той също не може да се върне при бившата си съпруга. Кавгите и разногласията отдавна са забравени, но той не може да прости продължителната си самота . Сега той не разбира как и защо някога е решил да свърже живота си с жена, за която финансите са по-важни от любимия …