НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Среща с бившия съпруг – неприятна изненада

Среща с бившия съпруг – неприятна изненада

Среща с бившия съпруг: неприятна изненада за една бивша домакиня
Среща с бившия съпруг - неприятна изненада

Среща с бившия съпруг: неприятна изненада за една бивша домакиня

Ами, ако дългоочакваната среща с бившия ви мъж не се случи, така както сте очаквали? Струва ли си да се притеснявате за това?

За това се разказва в днешната история.

Миналата седмица бях на смяна в супермаркета. Вече една година работя там като чистачка. Заплатата е ниска, но това е единствената работа, за която се съгласиха да ме наемат без опит и висше образование.

Преди това бях домакиня. По молба на съпруга си не работех. Когато той реши да ме напусне, трябваше по някакъв начин да се препитавам.

Когато бившият ми се появи на прага на супермаркета с новата му съпруга и детето им, аз просто почиствах. За щастие рафтовете с продукти са високи и успях да се скрия, преди да ме забележат.

Тази среща ме накара сериозно да се замисля за справедливостта на живота. Ето го моят бивш съпруг – истински негодник, който си живее щастливо. А новата му съпруга е истинска красавица.

Трудно мога да свържа двата края от заплата до заплата. Но всичко е заради него! Ако не ме беше убедил да се откажа от работата, отдавна щях да достигна такива висоти в кариерата, за които той никога не е мечтал!

През цялото време след развода мечтаех да се срещна с него. Представях си как ще ме види успешна, в изискана рокля, да слизам от собствената си кола и горчиво да съжалява, че е изоставил такава жена.

Вижте още: Здравословен сок от цитруси

Изминаха 5 години и нещата се развиха по различен начин. Всичко в живота му се е подредило по най-добрия начин, а аз се крия зад рафта със зърнени храни и се надявам, че той няма да ме забележи. Справедливо ли е това?

Какво мислите за цялата тази история? Защо животът на мъжа, който е изоставил жена си е щастлив и подреден, а изоставената жена продължава да се сблъсква с житейските проблеми?