НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Знаци, че мъжът вече не ви обича

Знаци, че мъжът вече не ви обича

Мъжът не обича жената, ако прави някои от тези неща
Мъжът не обича жената, ако прави някои от тези неща

Мъжът не обича жената, ако започне да реагира по различен начин в различни ситуации.

Когато мъжът вече не обича жената, той може да се опита да го скрие по всякакъв начин, за да не я нарани.

На първо място е забравил за физическата близост. Може да има много причини, поради които вашият мъж не е правил любов с вас от известно време. Може би е прекалено изтощен поради проблеми в работата или го притесняват някои други неща. Но, ако това продължава дълго време, зависи от вас да откриете причината.

На второ място не се съобразява с вашите мисли и чувства. Той вече не заслужава да бъде близо до вас. А вие от своя страна имате пълното право да си намерите някой, който ще направи всичко това за вас.

На трето място той спира да се извинява за лошите думи и действия.

Ако вашият партньор дори не мисли да се извини, това означава, че не го интересува как се чувствате. Никога не трябва да пренебрегвате подобни неща – колкото и да го обичате.

На четвърто място той вече не участва във вашия живот. Когато имате наистина силна връзка с партньора сте склонни да бъдете много по-ангажирани в живота на другия.

Идвал е с вас на кино, театър и концерти, а сега предпочита да си стои вкъщи или да отиде някъде сам – това не е добър знак.

На пето място – постоянни промени в настроението. Вчера той ви каза, че ви обича повече от живота, засипа ви с комплименти, днес твърди, че е проклел деня, в който сте се запознали и е напълно възможно утре да се извини и да се покае за всичко, което е казал. Подобно поведение означава, че той не е сигурен в собствените си чувства.

На шесто място той спира да оценява това, което правите. Когато мъжът спре да оценява това, което правите за него, това е много лош знак.

Вижте още: Хрупкави краставички за зимата

Връзките трябва да работят и в двете посоки.

На седмо място не иска да го „притеснявате“. Жената трябва да бъде безопасно убежище за мъжа, а не причина да бяга. Когато хората се обичат, те искат да бъдат близо един до друг – може би не през целия ден, но поне част от свободното си време.