НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Не мога да простя предателството

Не мога да простя предателството

Любовницата на съпруга ми чака дете от него и живее с нас
Не мога да простя предателството

Любовницата на съпруга ми чака дете от него и живее с нас. Това се случи на мен и още не мога да повярвам.

Със съпруга ми сме заедно от 20 години. Имаме дъщеря Лиза, която навърши 19 години. Живее сама, откакто навърши пълнолетие.

Само преди месец живеех в идеален свят. Имах всичко: любим човек, собствен апартамент, скъпа кола и престижна работа. Какво повече можех да искам?

Връзката ни с Иван винаги е била хармонична. Никога не сме се карали. Нямаме и финансови проблеми.

От детството си обичах да пиша и чета, така че имам мечтаната работа – редактор в списание. Що се отнася до мъжа ми, той има свой собствен строителен бизнес. Работи много и често ходи в командировки.

Последната му командировка, обаче, промени всичко. Реших да му подготвя изненада. На масата имаше вкусна вечеря, горяха свещи, а аз очаквах любимия си.

Изведнъж на вратата се позвъни. Изненадах се, защото Иван имаше свои ключове. На прага стоеше уплашен мъж, а зад него надничаше младо бременно момиче.

Със съпруга ми останахме насаме. Чувствах се излъгана и предадена.

Запознал се с Катя по време на последната командировка. Бил пиян, когато прекарал само една нощ с нея. Не иска да изостави детето си, но имал чувства само към мен. Помоли ме Катя да остане да живее при нас, докато детето се роди, тъй като нямала други роднини.

Достойнството ми беше потъпкано. В хола ни чакаше младата любовница. Тя беше тиха, срамежлива и покорна. Момичето погледна Иван с влюбени очи и изслуша всяка негова дума.

От 2 седмици любовницата на съпруга ми живее с нас. За щастие дъщеря ни не е свидетел на този цирк.

През цялото това време Иван не се отдалечава от мен и с една крачка. Той дори се съгласи да спи на пода, само за да бъде в една стая с мен. Катя спи отделно.

Вижте още: Тиквички с яйца и кашкавал на фурна

От една страна, не мога да забравя за предателството, а от друга, той ми се кълне в любов и твърди, че иска да бъдем заедно. Съпругът ми планира да наеме апартамент за Катя и сина й след раждането и да им помага финансово.

Морално тази ситуация ме изтощи. Не знам какво да правя, но не мога да простя предателството и да приема обстоятелствата.

Какъв съвет бихте дали на жена, изпаднала в такава ситуация?