НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Съпругът ми ме приема като прислужница

Съпругът ми ме приема като прислужница

Той не ме цени като жена и съпруга. Аз съм прислужница в дома си
Той не ме цени като жена и съпруга. Аз съм прислужница в дома си

Той не ме цени като жена и съпруга!

Оженихме се по любов, поне така си мислех. Женени сме от пет години и имаме тригодишен син. Съпругът ми никога не ми е обръщал специално внимание, не ми е подарявал цветя. Мислех си, че е просто такъв.

Аз съм съпруга и майка, гладя, пера, готвя. Понякога се изморявам, но в същото време съм и щастлива, защото семейството ми е до мен. За моя голяма изненада, един ден забелязах, че съпругът ми обръща особено внимание на съседката. Жената трябва да се грижи за себе си, да се облича в красиви дрехи. Тогава осъзнах, че се пренебрегвам, че от домашни задачи, в много случаи дори нямам време да пия чай.

Прибирам се направо вкъщи от работното си място, защото трябва да готвя и чистя, докато жената на съседа ни няма такива проблеми. Забелязах, че съпругът ми прекарва повече време с тях, отколкото у дома. Моят съсед винаги се нуждаеше от помощта на съпруга ми. Един ден казах на съпруга ми всичко, което мислех, на което той отговори: „Мислиш ли, че цял живот ще ти купувам цветя? Ти си съпруга и майка, така че твое задължение е да се грижиш за къщата и семейството, имам нужда от домакиня. “

Казах му, че прекарва повече време при съседите, отколкото у дома, на което той отвърна: „Остави ме на мира, твоето място е в кухнята, а аз ще реша при кого да отида“.

Вижте още: Кисело зеле за добро кръвообращение

Думите му ме заболяха, осъзнах, че през годините съм била само домакиня, а не тази която обича. Той не ме цени като жена. Събрах багажа, взех детето и се изнесох.

Изминаха три години. Съпругът ми не се обажда, не посещава детето и не плаща издръжка. Той се държи така, сякаш дори не сме били част от живота му. Мисля, че взех най-доброто решение, детето ми не се нуждае от такъв баща.