НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Строг съпруг – мъка в семейството: Историята на една нещастна жена

Строг съпруг – мъка в семейството: Историята на една нещастна жена

0
Бременна съм, а съпругът ми изневерява със секретарката
Бременна съм, а съпругът ми изневерява със секретарката

Бременна съм, а той ми изневерява.

Преминах през тормоз, тирания и изневяра.

Строгият съпруг поддържа реда в семейството. Съпругата страда от това, на първо място. Колкото по-дълго сте под натиска на най-близкия човек, толкова повече започва да ви се струва, че това е правилно.

Строгият съпруг
Имам доста строг съпруг, истински глава на семейството. По природа той е лидер, който е свикнал всичко да става така, както той иска. Знаех за кого се омъжвам, въпреки че родителите ни взеха това решение.

Повярвах в искрените намерения на Денис и му се доверих. Но в един момент той стана като мой господар, а аз бях неговата птица в клетка. Той изцяло подсигурява семейството ни и не ме кара да работя. В замяна иска перфектна чистота в къщата (той е перфекционист), вкусна домашна храна и безусловната ми любов.

Със съпруга ми от дълги години се опитваме да имаме дете, но все не се получаваше. Посетихме много специалисти, но без резултат!

Вече бях отчаяна, но тогава се случи чудо. Бях в доста лошо настроение. Денис потегли за работа необичайно рано, мърморейки, тъй като не успях да му приготвя закуска. Очакваше ме труден ден: основно почистване и планиране на месечните разходи.

Направих си поредния тест. За мен това се бе превърнало в рутина. Виждайки заветните две чертички, бях зашеметена. „Господи, благодаря ти, бременна съм! Обещавам да стана най-добрата майка на света! ” – първото нещо, за което се сетих в този момент. Втурнах се към работата на съпруга ми да му съобщя добрите новини.

Извиках такси и потеглих. По това време той трябваше да е пристигнал в офиса. Когато влязох, бях много изненадана. Обикновено, ме посреща усмихнатата Анна, секретарката на съпруга ми. Но по някаква причина я нямаше.

Реших да вляза в кабинета му. Това, което видях там, ме шокира. Бях буквално безмълвна. Същата Анна седеше на масата, блузата й беше толкова разкопчана, че всички женски прелести се виждаха с просто око. Над нея с гръб стоеше съпруга ми. Мисля, че няма нужда да обяснявам какво са правили.

“Извинявам се, че не почуках”, казах и избягах от кабинета. Качих се в първото такси. Дадох адреса на родителите си, нямаше къде другаде да отида. Въпреки че дори те може би нямаше да ми повярват.

Вижте още: Направете си сами вода за уста!

Когато майка ми разбра, тя се разплака. Баща ми мълчеше, но видях, че вътре в него гори огън.

Разбрах, че няма да мога да докажа нищо, ако Денис не си признае. А, ако не го направи, аз няма да мога да подам молба за развод. Бях в капан и златната ми клетка скоро може да се превърне в истински затвор. Сега само мисълта за моето бебе ме успокоява. Боли ме да мисля за бъдещето.