НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Той иска развод след 35 години съвместен живот

Той иска развод след 35 години съвместен живот

Развеждаме се след 35 години брак заради друга жена
Развеждаме се след 35 години брак заради друга жена

Развеждаме се след толкова години съвместен живот

Децата минаха да оставят котката за уикенда и потеглиха на почивка. Съпругът ми каза, че му скучно и че ще отиде до гроба на родителите си и ще посети семейството на сестра си.

След няколко дни се върна и каза, че иска да подаде молба за развод, че вече не може да живее така и че е срещнал друга. Оказа се, че наскоро е започнал комуникация по интернет с жена, която познава от 40 години. Тя живее близо до сестра му. Оказа се, че той е отишъл не на гости на сестра си, а при тази жена.

Прекарал три дни с нея. По думите му те се харесали. Тя е вдовица. Очевидно й се е оплаквал, че тук никой не се нуждае от него. Тя му казала да остави всичко и да отиде при нея. Тя има 3-стаен апартамент, вила и коли. Той развълнувано разказа, че тя е екстрасенс, занимава се с китайска медицина и дори лекува рак в ранен стадий. Ако той й покаже документ за развод и се ожени за нея, тя щяла да му препише вилата и да му даде кола. Щяла да се погрижи за лечението му.

Аз отказах да се разведем. Но той, все пак, заведе дело за развод. Научих за процеса случайно. Отидох в съда и попитах какви претенции има той към мен.

Оказва се, че той е написал, че през последните 15 години не сме имали съпружески отношения и последните 6 години не сме живяли заедно, което не е вярно. Аз, разбира се, отрекох

Той постъпва много подло спрямо мен. Как да наречем тази 67-годишна жена, която с обещанията си се опитва да подмами мъжа ми? Съпругът ми е с един бъбрек и очевидно тя му е обещала да му помогне. Той й вярва безрезервно. Когато се срещнали, той й казал, че пие по 100 мл, на което тя отговорила, че не е страшно, изобщо някакви глупости.

Вижте още: Тиквички с кайма и домати на фурна

Когато го помолих да промени решението си, той ми каза, че живеем като съседи и че няма смисъл да продължаваме така. Развеждаме се след дълги години щастлив живот.

Така завърши семейният ми живот. Трудно е да останеш сам на 62 години. През всичките 35 години го чувствах много близък, но за него явно не е било така.