НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Съпругът ми най-после показа истинското си лице

Съпругът ми най-после показа истинското си лице

Съпругът ми крие пари от мен - разбрах случайно за това
Съпругът ми крие пари от мен - разбрах случайно за това

Съпругът ми крие пари от мен, след като винаги сме имали общ бюджет

Трябва ли съпрузите да се допитват един друг, когато се разпореждат с наследството си? Или всеки сам отговаря за решенията си?

Със съпруга ми живеем заедно от 18 години, от които 3 години в граждански брак. И през всичките тези години винаги сме имали общ семеен бюджет, без значение кой колко изкарва.

Наскоро наследихме апартамента на лелята на съпруга ми. През последните 2 години от живота й ние постоянно се грижехме за нея и бяхме почти единствените хора, към които можеше да се обърне за помощ по всяко време. Ние й помагахме абсолютно безкористно. Тя беше добра жена.

Никой не подозираше, че е променила завещанието си. За останалите роднини тази новина, разбира се, беше шокираща. Но днес не става въпрос за това.

Месеци наред апартаментът стоя празен. Няколко пъти казах на съпруга си, че трябва да започнем да го даваме под наем. Той се съгласи, но все отлагаше момента. В крайна сметка реших сама да се заема с този проблем.

Публикувах рекламата успешно на два сайта, а на третия се оказа, че апартамент с такъв адрес вече е регистриран при тях. Така разбрах, че съпругът ми е дал апартамента под наем и крие пари, получени от наематели.

Вижте още: Картофени топки с шунка и кашкавал

Когато попитах съпруга ми защо не ми е казал нищо, той отговори, че това не е моя работа. Казва, че апартаментът е на негово име, така че той има право сам да реши какво да прави с него.

Като цяло тези пари не ми трябват. Но отношението на съпруга ми по този въпрос наистина ме нарани. Защо такава драматична промяна? Какво още крие от мен? Може би съпругът ми крие пари от мен и има друга жена и се готви да отиде при нея.