НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тайната на азиатските жени за красота

Тайната на азиатските жени за красота

Азиатски тайни за красота за безупречна и сияйна кожа
Тайната на азиатските жени за красота

Азиатски тайни за красота и сияйна кожа

Китайската медицина е много популярна по целия свят. Този тип алтернативна медицина се състои от режими, които са разработени в Китай през последните 2000 години за лечение на различни състояния. Някои от тези лечения могат да ви помогнат, когато сте болни, докато други могат просто да ви помогнат да се чувствате и да изглеждате великолепно. Ако искате кожата ви да изглежда и да се чувства страхотно, възползвайте се от тези четири азиатски тайни за красота и против стареене на вашата кожа.

Пийте зелен чай
Зеленият чай има много ползи за здравето. Той може да помогне за засилване на метаболизма ви, имунната ви система и да подобри мозъчната функция.

Грижа за лицето
Преди 2000 години императрицата на Китай се опитала да стегне мускулите и кожата на лицето си. Нейните упражнения били толкова ефективни, че и до днес се използват в китайската медицина. Повдигането и отпускането на веждите, преместването на носа от едната на другата страна, надуването на бузите като балон и изпъването на езика, доколкото е възможно, са чудесни начини за подобряване на външния вид на лицевите мускули и кожата.

Отървете се от токсините
Когато се натрупат токсини в тялото, може да изглеждате подути, тенът на кожата да изглежда неравномерен и да изглеждате по-бледи. Китайците вярват, че можете да подобрите всички тези състояния, като се отървете от токсините в тялото си. Консумацията на една порция горчив пъпеш, репей, китайска краставица, джинджифил, корен от лотос или водорасли на ден може да помогне за премахването на тези токсини и за поддържането на красотата на кожата ви.

Вижте още: Тиквички с извара

Използвайте листа от мента
Смелете листата от мента на каша. Смята се, че втриването на тази паста в кожата на лицето помага за премахване на дефектите. Ментовата паста премахва всички тъмни петна, белези от акне, торбички под очите и лунички. Оставете пастата да действа 15 минути и повтаряйте лечението всеки ден, докато дефектите започнат да изчезват.