НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Спор за наследство

Спор за наследство

Спор за наследство - синът ми не иска да отстъпи своя дял
Спор за наследство

Спор за наследство

Когато се появи нов член в семейството, всички забравят за конфликтите и се опитват да дадат на новороденото колкото е възможно повече внимание. Но в моето семейството всичко се случи по различен начин. Ще навърша 65 години след една седмица. Имам син и дъщеря. Синът е по-голям, той се ожени преди няколко години и скоро му се роди дете. Но това само ми причини главоболие.

За никого не е тайна, че обръщам повече внимание на дъщеря си. Нещата не провървяха със съпруга й и тя и малката й дъщеря се преместиха при мен. Оттогава живеем заедно. Синът ми живее със съпругата си отделно и изплащат ипотека.

Още не съм виждала внука си, Иван ме покани да ги посетя, но все не остава време. Помагам на дъщеря ми в грижите за детето. Приготвям й вечеря, вземам я от градина, нямам време за гости. Освен това, бебето си е бебе: то или плаче, или спи.

Живеем в апартамента на съпруга ми. Той го получи от държавта преди много, много години..

Всичко беше наред преди синът ми да поиска своя дял от апартамента. Бях го помолила да остави всичко на по-малката си сестра и детето. Сама е, няма кой да й помага. Той и съпругата му могат да се справят сами.

Синът ми е независим и способен мъж, справя се сам с всичко, но съпругата му не му дава да се отказва от своя дял от апартамента.

Синът ми не се отказва от своя дял и въпреки че много добре знае, че сестра му няма къде да живее.

Вижте още: Пържени тиквички със соев сос

Адвокатът ме посъветва да купим дела на сина ми. Но аз съм пенсионерка и нямам достатъчно пари. А синът ми не иска да отстъпи.

Това е моя собственост и няма да я споделям със снаха си.