НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Аурата влияе на качеството на живот

Аурата влияе на качеството на живот

0
Човешката аура е енергийна и информационна матрица
Човешката аура е енергийна и информационна матрица

Човешката аура може да каже много за нашето психическо и физическо здраве.

Всеки човек има своя аура, чрез която взаимодейства с хората, които среща. Аурата е цветен калейдоскоп от електромагнитно енергийно поле, което вибрира ритмично около тялото ни. Човешката аура е свързана и с нашето здраве, емоции и други външни фактори.

Ако искате да подобрите качеството си на живот, подсилете аурата си!

Какво е аура?
Човешката аура е енергийна матрица, която обгражда всички живи същества (не само живите същества). Много окултисти и учени са се опитвали да изучават аурата, особено тази на хората.

Аурата не е просто енергийно поле. Това е и информационна матрица, която потенциално може да се използва за диагностика и получаване на информация.

6 често срещани проблема с аурата

Прекъсване на връзката с божественото
Това е много често срещан проблем, особено в наши дни. Тъй като много хора се отказват от духовното развитие, те забравят много важна информация за себе си. Всички ние сме част от нещо по-голямо, нещо уникално и вълшебно. Според всички древни източници в нас има божествена искра.

Нашата енергия се попълва главно от божествен източник. Освен това, черпим енергия от храната/водата и околната среда, докато Земята ни подкрепя и заземява. Когато пренебрегваме божествения си източник, ние блокираме достъпа на енергия. Това отслабва нашата аура. Чувстваме се дезориентирани, тъжни, уморени и отегчени от живота.

Това, което трябва да направим, е да се свържем първо със себе си. Призовете своя ангел пазител, помолете го за помощ или се опитайте да установите връзка с вашия духовен наставник. Научете се да слушате себе си, своите желания, желанията на душата.

Енергийни връзки
През целия живот общуваме и влизаме в различни видове взаимоотношения. Това взаимодействие помага на хората да научат важни уроци чрез житейски опит. Един и същи урок ще се появява отново и отново, докато човекът не го научи. Следователно не всички взаимоотношения са полезни. Прекъснете енергийната връзка с тези хора.

Има моменти, когато се задържаме или дори се сближаваме с хора, на които им липсва енергия. Този отрицателен енергиен баланс създава „желание“ за енергия и вие сливате енергиите си.

Обикновено в една такава връзка такива хора често променят настроението си, за да ви внушат чувство за вина. Това създава „токсична връзка“, чрез която изтича вашата жизнена енергия.

Най-добрият начин да се освободите (духовно и морално) от тези паразитни връзки е да ги отрежете.

Пукнатини в аурата
Аурата има дебел енергиен щит. Това е много ефективен защитен механизъм, който предпазва човека от по-ниски вибрации, проклятия и тъмни сили. Понякога обаче този щит се напуква.

Тези пукнатини, обикновено, се образуват след психическа атака или емоционален спор. Когато човек е депресиран, притеснен, той е уязвим.

Укрепете аурата си с любов и светлина. Можете да използвате една лечебна дума – „Ra (m)“. Това е звукът на огъня (и светлината), който може да подхрани и защити аурата ви отново.

Блокирани чакри
В тялото ни има няколко механизма, които помагат на божествената енергия да премине през нас. Най-известни са чакрите, които помагат на потока на енергия.

Чакрите могат да бъдат блокирани или силно запушени от нашите чувства, мисли, емоции. За съжаление това може да причини много проблеми.

Научете се да благодарите за всичко, което имате, практикувайте позитивно мислене.

Енергиен боклук
Нашата аура е уникална и интелигентна енергийна матрица. Различна информация идва и си отива. Освен това, тази интелигентна матрица не е статична, тъй като взаимодейства с всичко, което я заобикаля. Понякога се случват лоши неща и се включва защитна реакция.

Аурата ни помага да отразяваме психическите атаки и лошата енергия. Понякога информацията се запазва, за да разберем какво се е случило и как да се справим с нея в бъдеще. Това се нарича енергиен боклук. Това не е “лоша енергия”, това са просто спомени, съхранявани в астралната енергия в нашата аура. Но понякога те могат да доведат до застой в живота.

Опитайте първо да медитирате, за да разберете същността на този боклук. Какво го е причинило?

Прекомерен материализъм
Често сме затрупани с излишна енергия, която трябва да бъде балансирана.

Изисква се заземяване.

Бъдете сред природата, ходете боси. Може да се използва ароматерапия. Маслото от пачули е подходящо за тази цел.

Вижте още: Пържени тиквички

И така, аурата представлява вашата собствена вътрешна и външна енергия, която трябва периодично да се почиства и укрепва. Като вземете правилните мерки, можете ефективно да се справите с всичките си проблеми с аурата, за да се радвате на здрав ум, тяло и дух.

Силната аура ви гарантира високо ниво на енергия и положителни емоции.