НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Сватбен подарък

Сватбен подарък

Сватбен подарък, от който трябваше да се откажем
Сватбен подарък

Сватбен подарък с условия е най-неочакваното нещо което може да се случи на младоженци.

Всеки родител се стреми да подари добър сватбен подарък за младата двойка. Но, понякога, дори най-добрите намерения на по-старото поколение водят до недоразумения и кавги в семейството.

Въпреки че, майка ми ни направи скъп подарък, скоро трябваше да се откажем от него.

На сватбата тя обяви пред всички, че подарява апартамент на младоженците. Всички бяха много щастливи от това решение. Въпреки че майка ми направи подаръка само на думи, тъй като отказа да прехвърли апартамента. Тя намекна, че има време и че всичко може да се случи, дори да се разведем.

Започнахме да се подготвяме за преместването. Но когато пристигнахме в „собствения“ си апартамент, тя също дойде. Започна да „помага“ с подреждането.

Беше взела дори препарати, за да е сигурна, че всичко ще бъде добре почистено.

Тя заяви, че в апартамента няма място за спалнята и че е прекалено голяма. Строго забрани почистването на дивана, защото все още е нов, определено ще ни служи няколко години.

Изслушахме всичко наставления, спогледахме се, дадохме й ключовете, събрахме отново нещата си и се върнахме в апартамента под наем. За щастие все още беше свободен.

Все още не сме се нанесли и тя започна с наставленията си. И какво ще стане по-нататък? По-добре е да живеем в апартамент под наем, но никой да не се меси в живота ни.

Вижте още: Пропилени младини

Майка ми беше много обидена. Какво ще кажат хората? Подари ни апартамент, а ние ще живеем под наем.

Тя искаше да ни направи този подарък, за да може постоянно да се меси в живота ни.

Остава да се надяваме, че отношенията ни ще се подобрят и че тя ще разбере, че сами искаме да определяме как ще живеем живота си.