НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Какво ще направите, ако разберете, че партньорът ви изневерява?

Какво ще направите, ако разберете, че партньорът ви изневерява?

0
Невярната съпруга получи незабравим подарък за рождения си ден
Какво ще направите, ако разберете, че партньорът ви изневерява?

Невярна съпруга получи подарък за рождения си ден. Толкова се изложи пред цялото семейство, че ще го помни до края на живота си.

Отдавна подозирах, че съпругата ми изневерява. Когато вече бях сигурен, реших да отговоря на предателството й с жесток подарък.

Забелязах много улики и бях сигурен, че ми изневерява. Тя се усмихваше, когато изпращаше съобщения и лъжеше, че говори с майка си. Оставаше на работа до късно и когато се обадех на колегите й, те казваха че си е тръгнала.

Веднъж тя “отиде за мляко” преди полунощ и се върна чак в два сутринта.

(Моят съвет към вас е – наемете частен детектив. Помага при развод с невярна съпруга.)

Изчаках рождения й ден след няколко месеца. Използвах това време, за да си намеря квартира и да се консултирам с адвокат.

Първо, тя настоя да отида някъде извън града с приятели, защото трябва да работи и този ден просто й напомня, че остарява.

Знаех, че нещо не е наред и след това намерих бутилка шампанско и две чаши в килера.

И тогава направих план. Казах й че ще пътувам извън града и отидох при приятел. Тогава се обадих на майка й, баща й, сестра й и приятели. Казах им, че организирам парти. Озовахме се пред апартамента и им казах да бъдат възможно най-тихи. Беше около осем сутринта. Майка й носеше тортата, а аз отключих вратата. Отворих рязко и всички извикахме „изненада“.

Начин на живот: Всички деца трябва да имат право на детство!

Заварихме я с любимия й напълно голи. Майка й изпусна тортата, баща й започна да крещи. Нейният любим си навлече панталона и избяга.

Невярната съпруга получи незабравим подарък.