НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Самотна жена: Как да разберем, че не става за брак?

Самотна жена: Как да разберем, че не става за брак?

0
Домът на една дама издава много за нейния характер
Ще разберете много за характера на една дама, ако посетите дома й за 5 минути

Домът на една дама разкрива какъв мъж иска тя до себе си. Ще разберете дори дали тя въобще иска да се омъжи.

Кой казва, че абсолютно всички жени искат да се омъжат?

Въпреки това, жените искат любов и дори свободни отношения. Те се нуждаят от мъжко внимание. Но, ако мъжът не подозира, че връзката с любимата му е просто игра, сърцето му ще бъде разбито. За да не бъдете измамени, съветваме ви да посетите поне веднъж дома на дамата на сърцето си. Тогава ще разберете дали е възможно да изградите семейство с нея или не.

Антични фигурки, скъпи мебели и предмети на изкуството показват, че домакинята цени своя комфорт и очевидно не всеки мъж е достоен да бъде с такава независима жена. Това че е финансово независима донякъде е определящо за решението й да не встъпи в брак.

Огледалото в коридора, в стаята и в банята е не само лесен начин визуално да увеличите пространството в къщата. Огледалата издават женската суета. Тя определено няма да се приготви за среща за 5 минути. Това означава, че ако една жена внимателно се подготвя за среща, тя очаква мъжът, който ще застане до нея да е достоен. И ако не сте свикнали да се издокарвате преди среща, това ще дразни приятелката ви. И, ако случайно се ожените, тогава обличането ще е вашият ежедневен ритуал, готови ли сте за това?

Седем възглавници, перфектната комбинация от цветове и дизайнерско одеяло, хвърлено сякаш случайно. Тази жена отдава значение на всеки детайл, не само в подреждането на спалнята. Тя цени комфорта и никога няма да замени копринените чаршафи за легло в хижа с китарист. Така че, ако ще продължите връзката, бъдете готови за спонтанни разходи и безкраен копнеж за лукс.

Знаете ли, понякога една жена изобщо не обича да посреща гости в къщата си. За това има обяснение: тя не живее сама или изобщо не обича да чисти. Творческият безпорядък казва, че жената не обича да чисти и да се грижи за съпруга си.

Вижте още: Развод между съпрузи

Дори любимата чаша може да разкаже много за домакинята и нейните предпочитания. Ако това е скъпа ръчно изработена керамика, то жената обича да се наслаждава на напитката си. Това не е жена, която бърза да вземе детето от училище. О, не! Тя е креативна личност, която не толерира забързаното ежедневие.

Всяко малко нещо има значение. Домът на една дама може да разкрие много интересни неща, които ще я характеризират като личност. Не пропускайте да посетите любимата си и ще разберете как тя мисли, към какво се стреми и какво очаква от мъжа до себе си.