НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Как се контролира мъж, според зодията?

Как се контролира мъж, според зодията?

0
Как да контролирате мъжете според зодията им?
Как да накарате мъжа да изпълнява всички ваши желания?

Как да контролирате мъжете ще разберете още днес. Събрахме за вас полезни съвети как да управлявате партньора си според неговата зодия.

Овен

Лесно е да спечелите неговото благоволение. Научете се да го хвалите и да му се възхищавате при всеки повод. Заслепен от сладките думи, отправени към него, Овенът дори няма да забележи как ще започне да действа според вашите желания. Овенът, похвален от любим човек, е готов да повдигне планини, за да направи света по-добър и да изпълни всички желания на близките си.

Телец

Този знак е пример за класически мъж. Той най-много цени комфорта, топлината на камината и вкусната вечеря. Нахранете го с богат обяд и Телецът ще изпълни всичките ви желания. За него е важен не само вкусът. Той няма да устои на красиво декорираната чиния с ароматни деликатеси. Този знак обича добрата почивка. Организирайте излет сред природата. Направете си пикник край реката и сърцето му ще бъде ваше.

Близнаци

Той се страхува най-много от загубата на свободата и независимостта си. Съблазняването му не е лесно. Той не толерира непознати в личното си пространство. Приближете се бавно към него. Спечелете сърцето му ненатрапчиво. Опитайте се да не плашите упоритите Близнаци. Дайте им повече свобода. Не ги ограничавайте по никакъв начин. Колкото по-свободни са те, толкова по-лесно ще бъде да ги управлявате.

Рак

Той ще направи всичко за жената, която го обича. За него е важно жената да е надеждна и лоялна. С пълно доверие в партньорката си, този знак с радост ще й предаде ролята на глава на семейството. Стоплете го с уюта на домашната камина. Създайте атмосфера на любов и доверие.

Лъв

Той не понася манипулациите. Почти невъзможно е да го контролирате. Можете да го подкупите с ласкателство. Но не очаквайте Лъвът да ви се подчинява напълно. За него е важно да знае, че той е отговорен за всичко. Запазете тази илюзия във връзката си с него и ще започне да слуша вашите съвети.

Дева

Този мъж има много високи изисквания към своята избраница. Тя трябва не само да изглежда впечатляващо, но и да блести с образованието си. Той няма да търпи непосредствено момиче до себе си. Само елегантна, изискана, интелигентна дама може да покори сърцето му. Превърнете се в грациозна интелектуалка и ще диктувате правилата. Евтиният грим и дрехи ще изплашат мъжа Дева.

Везни

Хармонията и балансът във всички житейски ситуации са важни за Везните. Той е напълно изгубен, когато хаосът и бъркотията надделят. Превърнете се в еталон за мир и сигурност. Бъдете безопасно убежище за него.

Скорпион

Спечелването на сърцето му не е лесно. Още по-трудно е да се опитате да го контролирате. Бъдете непредсказуеми и недостъпни за Скорпиона. За да контролирате мъжа, трябва много добре да проучите неговия характер, навици и поведение. След това ще можете да предскажете действията на Скорпиона и да ги използвате в своя полза.

Стрелец

Той цени най-много свободата си и се страхува да не я загуби. Любимата за него е преди всичко приятел, на когото той може да разчита в труден момент. Стрелецът не само ще отвори сърцето си за такава партньорка, но и ще се вслуша в нейните съвети.

Козирог

Този знак е любител на комфорта. Осигурете му комфортен живот и го спасете от ежедневните проблеми и Козирогът ще бъде ваш. Но бъдете внимателни, когато общувате с него. Той не търпи измами и лъжи. Опитайте се да бъдете възможно най-честни и открити с него.

Водолей

Водолеите не обичат монотонността и рутината. Бъдете добра актриса. Сменяйте ежедневно ролите си. Помислете за различни начини да прекарате свободното си време. Поглезете се с разнообразни храни от цял ​​свят. Интересувайте се от различни видове изкуство. Покажете му, че сте ярка и оригинална личност. В този случай Водолеят ще ви се довери и ще ви позволи да го напътствате.

Вижте още: Каква съпруга е жената според зодията?

Риби

Този мъж не толерира мнението и съветите на другите. Изградете отношенията си с него така, че той да приема вашите изявления като свои. Важно е да бъдете тактични в отношенията си с Риби. Не бързайте, нека той сам да избере решението на проблема. Просто трябва да го побутнете леко в правилната посока.

Вече знаете как да контролирате мъжете според зодията им.