НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Неблагодарен син

Неблагодарен син

0
Да отгледаш неблагодарно дете, което те упреква постоянно
Неблагодарен син

Да отгледаш неблагодарно дете е нещо, от което всеки родител се страхува. Дори да му дадеш всичко, което си имал, един ден може да те упрекне, че не си му дал нищо.

Цял живот се старах да осигуря на любимия ми син всичко, от което се нуждае. И сега, вместо благодарност, получавам от него само упреци, че не съм му дала нищо.

Когато с баща му се разведохме, аз и синът ми се преместихме в малкия апартамент, който бях наследила от родителите си. Всичко беше наред, като изключим малкия апартамент.

Когато синът ми се ожени, той реши да доведе жена си у дома. Мислех, че с годините ще стане независим, но напротив, той се чувстваше страхотно под крилото на майка си.

Разстроих се, когато научих за неговите планове. Никой нямаше да се чувства комфортно в това тясно жилище.

Реших да замина в чужбина. Имам приятели в Италия, които искаха да се грижа за техни роднини. За 3 години човек спокойно може да спести за жилище. Така и направих.

Когато се върнах, си купих скромно жилище в тих район и оставих апартамента на сина и снахата.

Но сега синът ми е обиден, че не дадох новия апартамент на тях. Той смята, че бих се чувствала добре в стария апартамент. Той и съпругата му се нуждаят от по-голямо пространство, защото скоро ще се появят и деца.

Вижте още: Колко важна е подкрепата на родителите?

Вината е моя, че съм възпитала такъв егоист. Не съм му обидена. Казах му само, че трябва да се потруди колкото мен, преди да ме съди.

Две седмици не ми се обади, докато отново нямаше нужда от мен. Да отгледаш неблагодарно дете, което се сеща за теб, само когато му трябва нещо.