НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Как да задържим интереса на мъжа до себе си?

Как да задържим интереса на мъжа до себе си?

Интересът на мъжа до вас зависи не само от красотата ви
Как да задържим интереса на мъжа до себе си?

Интересът на мъжа до вас е нещо, за което трябва да се борите всеки ден. Но, уви, жената започва да прави грешки, които водят до охлаждане на чувствата. Ето и основните:

В речта ви има много негативизъм
Недоволни сте от всичко: политика, шеф, съсед, жега, порой. Постоянно мрънкате и се оплаквате в присъствието на мъжа. Ясно е, че искате разбиране, съчувствие и подкрепа, но бихте ли търпели това на негово място?

Прекалено много се грижите за мъжа
Превръщате се във втора майка. Но той вече има майка и се нуждае от любима жена. Опитвате се дори да взимате решения вместо него, защото смятате, че той няма да може да се справи сам. Вашите безкрайни съвети не спират, дори след като мъжът учтиво каже, че знае какво да прави. С това поведение го лишавате от въздух. Той започва да се задушава веднага щом ви види.

Държите се като малко момиченце
Мъжът обича да се чувства силен и важен до жената, но не като втори баща! Той ще се умори от постоянната ви безпомощност, необходимостта да ви съветва и да решава вместо вас. Работата има край, но вашето хленчене не.

Прекалено сте спокойни във връзката, позволявайки си да бъдете себе си
Но дори собствените ни родители не ни харесват такива, каквито сме. И така, защо мислите, че някой друг ще ви обича?

От чаровна и привлекателна сте се превърнали в контролираща жена
Вие контролирате къде и с кого е. Искате подробен отчет за прекараното свободно време или го проверявате. По-добре от него знаете какво да яде на закуска, дали да отиде на бар с приятели, дали си струва да гледа футбол. Той трябва постоянно да ви докладва и да се оправдава. Но той отдавна вече не е малко момче.

Станали сте натрапчиви
Разбира се, искате да прекарвате повече време с любимия човек, да общувате по-често и по-дълго, но той трябва да има свое собствено свободно време. Дори му пречите да върви напред.

Отпуснали сте се и носите удобни, а не красиви дрехи
Захвърлили сте роклите и сте ги заменили с халат и пантофи. Като цяло вие самите знаете много добре, че е удобно за носене, но в същото време е по-добре да не се гледате в огледалото.

Вижте още: Отмъщение и струва ли си изобщо да го правим?

Заменили сте красивите прически с удобните конски опашки. Ако косата ви е къса, не се стараете да си правите прическа.

А мъжът е принуден да ви се възхищава всеки ден, всяка секунда.

Връзката с мъжа е борба. Ако загубите бдителност и се отпуснете, ще се провалите. Интересът на мъжа до вас зависи от вашите ежедневни действия.