НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Тя е на 72 години, но изглежда перфектно

Тя е на 72 години, но изглежда перфектно

0
Перфектно тяло е това, към което се стремят много мъже и жени
Тя е на 72 години, но изглежда перфектно

Перфектно тяло се постига с тренировки, правилно хранене и постоянство. Възрастта няма значение.

Изглежда фенът на фитнеса Норма Уилямс знае как да спре времето. Въпреки че е над 70, тя изглежда като модел. Иска да сподели важно послание с обществото: ако се грижите за тялото си, то може да се подобри дори с напредване на възрастта.

Норма не винаги е имала перфектно тяло. Като дете заради нездравословни навици е била с наднормено тегло. На 28-годишна възраст тя започва да променя начина си на живот. Много хора трудно променят навиците си и за нея също не е било лесно. Тя все още се опитва да се промени.

Докато променя начина си на живот, Норма забелязва, че животът й се променя и външният й вид се подобрява. В крайна сметка тя постига целта си. За тези, които искат да променят начина си на живот, тя казва да вървите стъпка по стъпка и да не се отказвате, независимо колко години са необходими, за да постигнете резултата.

Вижте още: Защо семейство от разстояние не е семейство?

Перфектно тяло е това, към което се стремят много мъже и жени

Норма е постигнала перфектно тяло благодарение на редовните упражнения. Тя практикува бързо ходене четири пъти седмично и тренира два пъти седмично. Освен върху тренировките, тя се фокусира върху храненето. Но от време на време си позволява да си похапва чипс или сладко.

Перфектно тяло е това, към което се стремят много мъже и жени

Норма смята, че човешкото тяло трябва да се третира с уважение и фокус. Колкото повече се стараете, толкова по-положителни промени ще настъпят – това е начинът, по който тялото ще ни възнагради. Трябва да обичате себе си и тялото си въпреки отпуснатата кожа, бръчките и луничките!