НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Вместо любовницата, поканих жена си на среща

Вместо любовницата, поканих жена си на среща

0
Ако жената е щастлива, цялото й семейство е щастливо
Вместо любовницата, поканих жена си на среща

Ако жената е щастлива, то всички около нея са щастливи. Това е историята на един осъзнат съпруг.

Реших да изневеря на жена си. Бракът ни не вървеше много добре.

Появи се нова колежка – млада, жизнерадостна, необременена от ежедневието и семейството. Започнах да я ухажвам, да й подарявам цветя, да излизаме на кафе. Пред жена си измислях различни оправдания за моите закъснения.

С колежката се разбрахме да правим се*с. Разбрахме се да се видим у тях, преди това не ме беше канила на гости. Прибрах се у дома щастлив, радващ се на победата. Хормоните ми бушуваха и пеперуди пърхаха в стомаха ми.

Вкъщи ме посрещна уморена съпруга, а децата вече спяха. Невъзможно е да скриеш нещо от жените – те четат всичко по лицата ни. Жена ми веднага позна, че съм щастлив и превъзбуден. Тя обаче не каза нищо, а просто стопли вечерята. Каза, че ще измие чиниите по-късно.

След вечеря влязох в спалнята и видях следната картинка: жена ми беше заспала, без да се съблече. Очевидно беше толкова уморена, че просто нямаше сили за това. Върху масата беше албума с наши снимки. Все още не можех да заспя от вълнение заради предстоящата среща, затова започнах да разглеждам албума.

Какво да видя – жена ми, когато току-що се запознахме – красива, свежа и доволното ми лице, щастие се лее от снимките. И тогава си спомних колко бях влюбен в нея, как я ухажвах, как не можех да спя нощем! Буря от чувства се надигна в мен.

Дълго време се въртях в леглото, мислейки за жена си, за новата си любима, за семейството, децата, проблемите ни, ежедневието. Мислих много. Исках отново същата жена до себе си. В крайна сметка нищо не ми пречи да започна да се грижа за жена си, както преди. Да заведа на кафе нея, а не момичето от работа. Да й правя изненади, да й подарявам цветя.

Въпреки че, беше 5 сутринта, се обадих на майка си и я помолих да гледа децата през уикенда. След това, хукнах към денонощния магазин и купих разкошен букет. Преди жена ми да се събуди, направих закуска и й я занесох в леглото.

Съпругата ми беше изненадана, но беше възхитена от вниманието. И се възхищавах на разрошената й коса и съненото, познато лице. Беше толкова щастлива!

Прекратих взаимоотношенията си с това момиче. Но почувствах такова облекчение! Сега няма нужда да се крия, да лъжа жена си и приятелите си, да лишавам семейството си от пари. Същия ден изпратих жена си в салон за красота и вечерта вечеряхме в любимия й ресторант. На следващия ден отидохме на кино, както преди много години.

Вижте още: Неблагодарен син

Накратко, през тези два дни моята жена приказно се преобрази, отново се превърна в онова палаво момиче, в което се влюбих. Сега се опитвам да обръщам повече внимание на нея и семейството ми и получавам същото в замяна.

От моя собствен опит се убедих, че всяка дама е отражение на мъжа. Ако жената е щастлива, и вие ще бъдете щастливи.