НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Бременна съм от женен мъж

Бременна съм от женен мъж

0
Бременна от женен мъж: не знам какво да правя
Бременна от женен мъж

Бременна от женен мъж и изправена пред избор дали да задържа детето или не. Все пак, то не е виновно за моите грешки.

Не мога да кажа, че имам късмет с мъжете. Всеки, който харесвам магически, се оказва женен. За съжаление не съм нагла и не съм много уверена в себе си. Не съм красавица, но мъжете си падат по мен.

Търся внимание и любов. Но в девет от десет случая става въпрос за обвързани мъже. По някаква причина не попадам на свободни мъже. Вероятно трябва да се примиря с това.

Последната ми връзка е дълга, над десет години. Много пъти съм го молила да остави жена си и да изградим щастието си заедно, но той винаги ми отговаря, че не може да го направи.

Виждам, че страда. Но не мога да го чакам повече. Аз съм над трийсет години и искам да имам свое семейство. Казах му, че трябва да се разделим. Кой има нужда от това мъчение? Престанах да отговарям на обажданията му.

Той, обаче, не се отказва от мен вече половин година. Постоянно напомня за себе си веднъж месечно. Веднъж на едно парти имаше един мъж, който беше много настоятелен. Беше се напил и аз се изплаших. Обадих се на моя бивш любовник да дойде да ме вземе. Той дойде и ме заведе вкъщи. Бяхме заедно.

След месец разбрах, че съм бременна. Не го очаквах, изобщо не го бях планирала.

Детето не е виновно за нашите грешки. Може би, баща му ще ми помага в отглеждането.

Всички грешат, няма безгрешни хора. Не е нужно да слушам никого, всеки е различен и всеки преценява сам за себе си. Няма да обръщам внимание и на обидите.

Вижте още: Той вече не е мъжът, в който се влюбих

Ще направя това, което сърцето ми диктува. Всичко е в моите ръце.

Ще родя това дете и ще се грижа за него, независимо от всичко.

Това е моята съдба – бременна от женен мъж.