НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Отношенията между бившите съпрузи могат ли да разрушат брака?

Отношенията между бившите съпрузи могат ли да разрушат брака?

0
Дори идеалният брак може да се разпадне за нула време
Отношенията между бившите съпрузи могат ли да разрушат брака?

Дори идеалният брак на пръв поглед може да се разклати и разпадне. Причините за това са много.

Впускате се стремглаво в нова страст. Но какво, ако любовта между бившите партньори пламне с нова сила?

За съжаление няма да можем да дадем еднозначен отговор на този въпрос.

Омъжих се за мъж, който имаше два неуспешни брака преди мен.

Знаех за всички жени, с които е бил, познавах и първата му съпруга. Той има дете от нея. Ние все още нямахме дете, защото не бях готова за това. Но към неговото дете се отнасях добре, дори отивахме заедно на рождените му дни.

Момчето е почти на 10 години, умно и възпитано дете. Съпругът ми често го водеше със себе си на футбол или просто на разходка из града. Нямах нищо против, защото аз самата работех много, не винаги успявах да ги придружа. И не всеки път имах желание, честно казано.

Отношенията с майката на детето му бяха много добри. Той плащаше издръжка доброволно всеки месец и без напомняне. Често подаряваше и подаръци на сина си без повод. Той е добър баща.

Втората си съпруга срещнал в работата. Общият им проект ги сближил много, прекарвали дни и нощи заедно. И тогава те решили да узаконят връзката си. Но когато проектът приключил, на момичето му предложили работа в чужбина. Той не го спрял и то си тръгнало. Тогава се запозна с мен.

Да се ​​върнем към настоящето. Съпругът ми посещава сина си почти всеки уикенд. На шега го наричах неделен татко, но той нямаше нищо против. Аз прекарвах уикендите с майка ми на басейн или на масаж. Беше ни приятно.

Но изведнъж ми се обади съседката, на която бяхме дали телефонния номер в случай на извънредна ситуация. Съпругът ми се страхуваше, че нещо може да се случи с майката на детето му, синът му ще се нуждае от помощ. Веднага отговорих.

Тя се извини и каза колебливо: „Разбирам, че това не е моя работа. Но аз много те харесвам. От един месец Иван е при баба си на село. А съпругът ти посещава бившата си жена всяка неделя. Забелязах, че има малко коремче. Ела и виж сама.”

Вижте още: Омъжената ми сестра живее много добре в Италия

Реших да отида със съпруга си следващата неделя. Той веднага започна да търси оправдания, за да не отида. Тогава разбрах всичко. Докато съпругът ми ходеше да посещава сина си, се е погрижил той да има братче или сестриче.

Разделихме се без скандали. Той веднага се ожени за бившата си жена и тя му роди дъщеря. Така се случва понякога в живота! Дори идеалният брак приключва.

Какво мислите за тези превратности на съдбата ? Може би във вашата касичка с житейски опит има подобни случаи.