НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Предателството на един съпруг

Предателството на един съпруг

0
Предателството на съпруга ми и децата след всичко, което направих
Предателството

Предателството на съпруг и деца е последното нещо, което може да се очаква. Моята приятелка беше готова на всичко само и само семейството да се чувства добре.

Парите на съпруга й не стигаха да покрият всички нужди на децата и Валентина реши да замине да работи в Италия. Но връщането в родината не й донесе онези радостни чувства, които тя очакваше.

Първоначално Валентина планираше да остане една година. Тя се грижеше за възрастна жена, която се оказа доста взискателна, така че на Валентина не й беше лесно. Но тя не се отказа заради благоденствието на семейството. Това беше основната й мотивация.

Скоро тя си намери втора работа. Въпреки че не се наспиваше достатъчно, Валентина не падаше духом.

Така измина една година. Валентина се канеше да се прибере, но след разговор със съпруга си по телефона, тя промени решението си. Семейството й се нуждаеше от още пари. Синът й си имаше приятелка. Откъде ще вземат пари за сватбата, ако изведнъж решат да се оженят? Тогава Валентина се съгласи да остане още една година и след това още една, и още една.

Така изминаха 5 години в слънчева Италия с мисли за доброто на децата и редовни преводи на пари по сметката на съпруга й. С разговори по Skype и постоянното очакване да прегърне близките си.

Валентина пристигна на летището с куп подаръци, приповдигнато настроение и радостно очакване за събиране със семейството си. Никой не я посрещна. Тя си хвана такси и се прибра вкъщи.

Съпругът й отвори вратата. Те се прегърнаха, но някак прегръдката му й се стори отчуждена. Дъщеря й я прегърна по същия начин.

В същия ден синът дойде с приятелката си. На вечеря съобщиха, че след месец ще се женят, ресторантът вече е резервиран и меденият месец ще бъде в Бали. Имаше и намек за отделен апартамент.

Когато Валентина си легна, дълго не можа да заспи. Тя си припомни изминалия ден. Когато влезе в спалнята, тя откри непознати дамски вещи. Съпругът й каза, че са на дъщеря им. Нещо не беше наред. Децата се държаха странно, съпругът й още повече. Сякаш изобщо не беше добре дошла.

Вижте още: Всички се чувстват самотни след пенсиониране

Един стар приятел, когото Валентина срещна на улицата на следващия ден, й разказа цялата истина. От много дълго време съпругът й живее с друга жена. Той я довел в апартамента само няколко месеца след като Валентина заминала за Италия. Децата не работели, а парите, които тя изпращала, се харчели за живот и забавления.

Сега Валентина разбра защо я посрещнаха толкова студено. След предателството на съпруга и децата й, тя си събра багажа и си тръгна. Ще изкарва пари отново, само че този път за себе си. Тя ще си купи апартамент и ще живее живота, който заслужава. Нека съпругът и децата й да помислят за това как сами да си изкарват пари.