НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете обувки и разберете как изглеждате в очите на мъжете!

Изберете обувки и разберете как изглеждате в очите на мъжете!

0
Как ви възприемат мъжете Разберете с този тест

Как ви възприемат мъжете е въпрос, на който ще получите отговор още днес. Просто изберете един модел обувки!

Предпочитанията ни разкриват много за нас. Стилът, който имате изразява вашето настроение и характер. Обувките като цяло могат да се превърнат в основен акцент на тоалета.

  1. Висок ток
    В очите на мъжете тази жена изглежда самодостатъчна и недостъпна. Много от тях вероятно се страхуват да ви заговорят, но вие знаете, че достойните, със сигурност, ще намерят път към сърцето ви. Освен това, вътрешно сте много нежни и уязвими.

2. Сандали с токчета
За мъжете вие ​​сте весела и непринудена жена. Вие винаги сте отворени за общуване и сте в състояние да озарите всичко около вас с усмивката си. Вашата женственост не познава граници, а изтънчеността е на първо място за вас.

3. Обувки с отворени пръсти
В очите на мъжете вие ​​сте самата елегантност. Освен това, вие сте много смели и донякъде авантюристични. На мъжете не им е лесно с вас, но никога не им е скучно. Въпреки привидното лекомислие, никога не изневерявате на принципите си и винаги оставате женствени.

4. Остри обувки
Според мъжете имате високи изисквания и труден характер. Знаете точно какво искате от живота и уверено вървите към целите си. Вероятно имате много ухажори, но не всеки е способен да отговори на вашите нужди.

5. Обувки на платформа
Определено няма да търпите нещо, което не ви е удобно. Никога няма да замените комфорта за пищна публична изява. Мъжете виждат това и разбират, че не могат да ви впечатлят с огромен букет цветя, а със своите действия.

Вижте още: Какво разкрива за вас този тест?

6. Нисък ток
Създавате впечатление на сладко и нежно момиче. Мъжете обичат да се грижат за такива жени и заради вас ще преместят планини. Използвате умело силните си страни. Мъжете трябва да се потрудят, за да привлекат вниманието ви.

Вече знаете как ви възприемат мъжете и кои ваши качества харесват.