НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Майка ми не се интересува от моето бъдеще

Майка ми не се интересува от моето бъдеще

0
Без родителска подкрепа. Грижа се за всичко сама
Майка ми харчи всички пари и не се интересува от моето бъдеще

Без родителска подкрепа животът на едно дете е много труден. Особено, когато майката е безотговорна и харчи всички пари само за нея.

Много съм разочарована от майка си и сега не знам какво да правя.

Баща ми ни напусна, когато бях ученичка. С майка ми останахме сами, понякога баба ни помагаше. Майка ми работеше на две места, но парите не ни стигаха за нищо.

Мечтаех за светло бъдеще, но не мислех, че майка ми ще постави кръст върху него. Заради нея напуснах училище и изпаднах в депресия.

Тя започна да се отдалечава от мен, не казваше нищо, не разбрах какво се случва.

Харчеше всички пари, които баба ми й даваше, както и парите от издръжката. Майка ми много ме обичаше, но вече не се интересува от мен.

Всички приятели и познати се отвърнаха от нея. Сега с баба ми се опитваме да изплатим дълговете й, но тя продължава да взема нови. Когато попитаме защо го прави, в отговор чуваме заплахата, че тя ще си навреди щом не я разбираме. Баба ми започна да страда от здравословни проблеми, но дори нямаме пари, за да купим лекарства. Майка ми постоянно лъже. Унищожи ме като личност и заради нея не искам да живея, срамувам се, изобщо не виждам смисъл в бъдещето. Тя обещава да се промени, но не прави нищо по въпроса. Вместо да уча и да се разхождам с приятели, мисля откъде да взема пари назаем за хляб.

Вижте още: Предателството на един съпруг

Това не може да продължи. Просто ще полудея, а тя не се интересува от чувствата ми, от бъдещето ми. Искам да спра да общувам с нея, просто да я изхвърля от живота си, да напусна и да започна всичко отначало. Но поглеждам в тъжните очи на баба ми и разбирам, че тя просто няма да се справи без мен. Защо трябва да жертвам бъдещето си?

Трудно се живее без родителска подкрепа и помощ от семейството ти.