НАЧАЛО ЗДРАВЕ Комбинацията от сода и лимонов сок предотвратява рак

Комбинацията от сода и лимонов сок предотвратява рак

0
Содата и лимоновият сок са отлична лечебна комбинация
Комбинацията от сода и лимонов сок предотвратява рак

Содата и лимоновият сок предотвратяват и помагат при лечение на рак. Тази комбинация е и чудесно средство за грижа за кожата на лицето и за зъбите.

Дефицитът на сода бикарбонат е най-неразпознаваемото медицинско състояние в света, въпреки че е изключително често срещано. Содата е отговорна за транспортирането на кислорода: разширява кръвоносните съдове и освобождава кислорода по-лесно в тъканите, което означава, че повишава стойността на рH, алкалността. Увеличаването на стойността на рH на урината предотвратява кристализацията на пикочните канали.

Прекалено киселото рН причинява разграждане на клетките, което в крайна сметка води до сериозни здравословни проблеми като рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет, остеопороза и киселини.

Содата предотвратява инфекцията на пикочния мехур, подаграта, артрита и подпомага дейността на панкреаса, за който е известно, че произвежда най-много бикарбонат и който е отговорен за производството на инсулин.

Приема се през устата, терапевтично, за период от две до три седмици и човек трябва да бъде подготвен за страничните ефекти – гадене, диария и обрив. Всички тези симптоми означават, че тялото се детоксикира. Един от начините за приемане на сода за хляб с цел алкализиране на тялото е да се смеси с мед и да се смуче в устата, без да се преглъща, а да се абсорбира в тялото чрез слюнката.

Комбинацията от сода за хляб и пресен лимонов сок е мощен еликсир за превенция и лечение на много, дори най-сериозните заболявания като рак и други подобни.

Содата и лимоновият сок, когато се комбинират, са изключително полезни за здравето. В допълнение към всичко това, лимоновият сок е изключително богат на витамин С, който допълнително влияе върху защитните сили на организма.

Комбинацията от лимонов сок и сода за хляб показа изключителна ефективност в процеса на предотвратяване на появата и развитието на рак.

Тази мощна комбинация се използва не само като лекарство, но и като превенция срещу образуването на всички известни ракови заболявания в организма.

Освен като лекарство и профилактика на рака, содата и лимоновият сок се използват и като мощен антиоксидант, като детоксикираща терапия, като терапия за повишаване на имунитета и като терапия за предотвратяване и ускоряване на лечебния процес на различни видове заболявания: настинки и вирусни инфекции до тежко възпаление и инфекции в организма.

Разтворете 1 равна чаена лъжичка сода за хляб в 250 мл вода и добавете сока от половин лимон. Разбъркайте всичко добре и пийте веднъж на ден, за предпочитане сутрин.

Най-лесният начин да се отървете от киселини и лошо храносмилане е да добавите половин чаена лъжичка сода за хляб в половин чаша вода. Изпийте един или два часа след хранене. Мнозина твърдят, че това помага и при ниско кръвно налягане.

Хора, които не трябва да консумират сода:

– деца на възраст под пет години
– хора, които проявяват чувствителност към нея
– лица с тежко бъбречно заболяване
– хора със сърдечни заболявания
– хора с високо кръвно налягане
– хора с тежко чернодробно заболяване

Вижте още: Домашен лек при болки в коленете

Съвет от лекар трябва да потърсят бременните жени, кърмачките, както и хората, които са на постоянна медикаментозна терапия.