НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Връзката майка-син

Връзката майка-син

0
Майка му е егоистка, която отказа да ни помогне
Майка му не ни помогна, но сега ние се грижим за нея

Връзката майка-син не винаги е такава, каквато си я представяме. Житейските ситуации принуждават хората да постъпват по начин, по който не биха искали.

Майка му е егоистка и не се интересува ние как сме. Важното е тя да е добре.

Съпругът ми и аз сме женени от 15 години. Имаме дете, разбира се. Не сме натрупали състояние, но успяхме да спестим някакви средства.

Наскоро свекърва ми, отново постъпи в болница. Тя е болна от около 6 години. Помагаме й, винаги когато ни е възможно, но този път се касае за скъпа операция. Съпругът ми е единствено дете в семейството, а баща му отдавна го няма.

Всичко започна, когато свекървата реши да започне собствен бизнес. Продаде апартамента си в центъра, взе кредит и отвори малко кафене. Нае си стая наблизо, в която само спеше. Тя реално живееше в кафенето.

Бизнесът й носеше прилични доходи. Но тя реши да инвестира в скъпи и висококачествени продукти. Плановете бяха за разширяване и развитие на бизнеса. Според мен, инициативата й бе похвална. Аз нямам смелостта да отворя нещо свое.

След няколко години и добри доходи, на съседната улица отвориха модерно кафене. Дори клиентите в заведението на свекърва ми започнаха да посещават новото кафене.

Тя затвори кафенето и продаде оборудването. Без апартамент и без пари здравето на свекърва ми рязко се влоши. От енергичен и борбен човек, тя се превърна в болен, нещастен човек.

Вижте още: Синът ми е мързелив. Снахата още повече

Направихме каквото можахме. Но да спомена, че докато бизнесът на свекърва ми все още вървеше, мъжът ми бе уволнен от работа. По това време бях в отпуск по майчинство и имахме спешна нужда от пари.

Майка му е егоистка и отказа да ни помогне, когато я помолихме за помощ.

Мъжът ми не иска и да си спомня за този лош момент от живота ни.

Сега плащаме болничните сметки. Но тази операция е много скъпа и сложна. Но ще направим, каквото е нужно.