НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Оказа се, че сестра ми е взимала всичките пари, които изпращах на...

Оказа се, че сестра ми е взимала всичките пари, които изпращах на майка ми

Моята сестра харчеше всички пари, които изпращах на мама
Сестра ми взимаше всичките пари, които изпращах на майка ми

Моята сестра и съпругът й живеят в дома на мама, но изобщо не се грижат за нея. Те харчеха всички пари, които й изпращах.

Никога не знаеш как ще се развие животът. Но родителите винаги са готови да помогнат на децата си. Неуспех в работата, разрив в отношенията – всичко може да се преживее под родителското крило.

Сестра ми и съпругът й се преместиха да живеят при родителите ни след сватбата. Къщата има три стаи, в едната живееха родителите ми, а в другата Ана и Мартин. Когато се роди детето им, третата стая се превърна в детска стая. Баща ми почина преди 7 години. Докато беше жив, те се преструваха, че търсят ново жилище. Но когато Мартин остана единственият мъж в къщата, те нямаха причина да се изнесат. Да, и майка ми се нуждаеше от мъжка помощ.

Бях женена 10 години. Но, когато съпругът ми изневери, опаковах нещата си и се върнах на село при майка си заедно с 10-годишния ми син. Мама ме прие с радост.

Мартин искаше да му плащам за това, че цепи дървата за огрев, въпреки че майка ми ги купува с парите от пенсията. Не можех да си намеря работа в селото, затова заминах с една съседка за Италия.

Грижех се за възрастна жена. Не беше лесно. Пращах пари на майка си по моята съседка.

В Италия срещнах мъж. Той беше разведен, но нямаше деца. По-късно ме покани да живея при него. Шест месеца по-късно забременях и Роберто ми предложи да се омъжа за него. Той се съгласи да приеме сина ми и ми каза да напусна работа. Върнах се в родината за детето си.

Вижте още: Предателството на един съпруг

Майка ми се беше състарила много по време на моето отсъствие. Беше отслабнала много, в очите й имаше тъга. Оказа се, че всички пари, които й пращах, тя е давала на моята сестра. Съпругът й ги поискал, защото синът ми живее в тяхната къща.

Не мога да замина и да оставя майка си на тях, а и не мога да я взема със себе си.

Не знам какво да правя. Сигурна съм, че Роберто ще приеме майка ми. Но е нужно време и пари за преместването.