НАЧАЛО ЗДРАВЕ Как да съхраним младежкия си вид?

Как да съхраним младежкия си вид?

0
Тайната на младата кожа се крие в една съставка
Как да съхраним младежкия си вид?

Тайната на младата кожа е разкрита. Необходима ви е само една съставка.

На 48 години съм и с времето бръчките по лицето ми станаха все по-изразени. Дори когато, слагах пудра, кожата ми изглеждаше още по-зле. Този проблем много ме притесняваше и ми се струваше, че никога повече няма да бъда красива. Знам, че всички остаряваме с времето, но ми беше трудно да се примиря с факта, че имам бръчки. Нямах пари за скъпи кремове и процедури, нито бих направила някоя естетическа корекция, но със сигурност бях недоволна от външния си вид, докато един ден не се запознах с Фатма.

Тя е по-стара от мен, а лицето й беше напълно гладко и чисто, с равномерен тен. Направих й комплимент и я попитах как се грижи за лицето си. А тя ми каза, че използва само чисто арганово масло и вода.

Важно е маслото да е чисто, а не с примеси. Сутрин и вечер нанасяйте масло на лицето си и само след 7 дни ще усетите кожата си като коприна, а след 15 дни бръчките ще изчезнат.

Изминаха 4 месеца от срещата ми с Фатма, а лицето ми изглежда красиво и трябва да призная, че съм много доволна. По-дълбоките бръчки не са напълно изчезнали, но вече не са така изразени. Радвам се, че най-накрая разбрах каква е тайната на младата кожа.

Препоръчвам ви да опитате и вие и гарантирам добри резултати.

Вижте още: Лапи от зелеви листа

Защо аргановото масло е толкова мощно?

Аргановото масло се получава от плодовете на аргановото дърво (лат. Argania spinosa), което расте в югозападната част на Мароко. Това масло е рядък и ценен продукт, който мароканците използват в ритуалите за красота от векове. Аргановото масло се получава от костилката, разположена вътре в плодовете. Всяка костилка се отстранява ръчно и се смила на гъста паста, от която след това се изцежда маслото. Това е много взискателен и отнемащ време процес, който прави крайния продукт много ценен.