НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Собствената ми майка ме остави без дом

Собствената ми майка ме остави без дом

Майка ми е егоистка, която мисли само за себе си
Собствената ми майка ме остави без дом

Майка ми е егоистка, която не се интересува от бъдещето на собствената си дъщеря. Тя мисли само за собствените си забавления.

Винаги е искала да живее на морето. Аз бях съгласна с нея, особено, след като баща ми почина. Тя беше много тъжна, всичко й напомняше за него, но си мислех, че заедно ще намерим изход от ситуацията. Например, ще съберем средства и ще купим вила близо до морето. Със съпруга ми най-накрая си намерихме добра работа, имаме приятели тук в столицата. Майка ми, обаче, реши да унищожи всичките ни усилия с един замах.

По време на пандемията тя стана много плаха, седеше у дома по цял ден и не излизаше навън. Мина една година и тя реши да продаде апартамента и да се премести по-близо до морето. Защото там според нея е много по-безопасно. Опитах се да я разубедя, но тя все пак си тръгна. А аз и съпругът ми останахме без дом, той е от друг град. Наехме апартамент, но той изобщо не е евтин, така че, ако живеехме с майка ми, бихме могли да спестим тези средства за собственото ни жилище.

Вижте още: Бременна съм от женен мъж

В крайна сметка, майка ми е егоистка, или аз не разбирам нещо! Човек трябва да се съобразява малко или много с другите и да не мисли само за себе си. Майка ми всеки ден се обажда, за да ми разкаже колко хубаво е при нея. Това не й беше достатъчно, но се омъжи и преписа апартамента на съпруга си.

Съпругът ми като цяло е шокиран от нейните постъпки. Аз самата вече се съмнявам в любовта й към мен. Нормалните майки причиняват ли това на децата си?