НАЧАЛО ЗДРАВЕ Само с 3 фурми можете да се избавите от хипертония, артрит, хемороиди...

Само с 3 фурми можете да се избавите от хипертония, артрит, хемороиди и да подобрите работата на мозъка

Ползи от фурмите за здравето: намаляват кръвното налягане
Ползи от фурмите за здравето

Ползи от фурмите за здравето, за които трябва да знаете. Те са много хранителни и могат да преборят запека, чревните разстройства, проблемите със сърцето, анемията, диарията и много други проблеми.

Консумирайте по 3 фурми на ден и ще забележите резултатите през следващите седмици! Не вярвате? Просто опитайте и се уверете сами!

Фурмите са богати на хранителни вещества. Те съдържат калий, мед, фибри, витамин В6, магнезий и манган. Консумацията само на 3 фурми ще осигури на организма необходимите хранителни вещества.

Те също така ще подобрят функционирането на цялата храносмилателна система, което е много важно за правилното функциониране на целия организъм.

Тъй като са с високо съдържание на фибри, те могат значително да намалят риска от рак на дебелото черво и също така да действат като естествено средство за лечение на хемороиди.

Фурмите съдържат достатъчно количество магнезий и действат като противовъзпалително средство. Това помага да се отървете от болките в ставите и мускулите. Проучванията показват, че магнезият, открит във фурмите, помага за намаляване на риска от сърдечни заболявания.

Магнезият понижава високото кръвно налягане. Калият, който също присъства във фурмите, е полезен за правилното функциониране на сърцето, както и за понижаване на кръвното налягане.

7 проучвания показват, че фурмите намаляват риска от инсулт с 10%.

Вижте още: Чайове при подути крака

Фурмите подобряват функционирането на мозъка.

Консумацията на фурми помага за подобряване на функциите на мозъка.

Това означава, че ще имате по-точни спомени и по-добра концентрация само с 3 фурми на ден.

Не пропускайте да се възползвате от невероятните ползи от фурмите!