НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Числа, които ще привлекат пари в живота ви

Числа, които ще привлекат пари в живота ви

0
Числа на парите. Как да привлечете финансово благополучие?
Числа, които ще привлекат пари в живота ви

Числа на парите, които ще ви донесат благополучие, ако ги запишете на лист хартия. Скрийте го в портфейла си.

Никой освен вас не трябва да знае, че носите този лист.

Ето каква е енергията на различните числа:

Едно

Това е числото на загубите. Не бива да мислите за суми, започващи с единици (например, 1 000 000 лева), нито трябва да определяте такава цена за артикулите, които продавате. Продуктът ще се продава бавно и няма да ви носи печалба, а загуба, сякаш „взема“ вашите ресурси.

Две

Две също не е много добро число. Символизира бедност и саможертва, така че никога не вземайте назаем например 2 000 лева – или няма да ви бъдат дадени, или ще трябва да чакате много дълго. И не искайте заплата, започваща с 2 – така се осъждате на ниски приходи.

Три

Това е страхотно число. Сума, започваща с 3 винаги харчете за полезни неща. Не спестявайте, например, 3000 лева, но смело ги похарчете.

Четири

Това е числото на стабилността. Ако получите сума, започваща с числото 4, можете да сте сигурни, че тя ще остане при вас дълго време. За да не изчезват парите с космическа скорост, поставете листче с числото 4 в портфейла си.

Пет

Това число символизира риска и удоволствието. Ако правите някакви залози, заложете на суми с пет. Тогава сложете лист с числото пет в портфейла си.

Шест

Числото шест ще привлече сумата, от която наистина се нуждаете. Не очаквайте нищо особено, но също така можете да бъдете сигурни, че няма да останете гладни.

Седем

По отношение на материалното благосъстояние това е лошо число.

Осем

Това число привлича огромни възможности. Ако искате наистина огромни суми и дългосрочни перспективи, напишете числото осем навсякъде.

Вижте още: Мушкатото лекува

Девет

Девет привлича подаръци. Ако искате да получите определена сума пари като подарък, поставете листче с числото 9 в портфейла си.

Вече знаете кои са най-мощните числа на парите. Привлечете финансовото благополучие в живота си!