НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуал за почистване на енергията в дома

Ритуал за почистване на енергията в дома

0
Почистване на енергията в дома за привличане на късмета
Ритуал за почистване на енергията в дома

Почистване на енергията в дома е ритуал, който привлича просперитета и късмета. Тази мощна практика почиства не само пода, но и енергията на къщата.

Не забравяйте да повтаряте този ритуал всеки път, когато миете пода и в близко бъдеще ви очакват позитивни промени. Успехът, просперитетът и доброто ще бъдат ваши спътници.

Когато почиствате пода с вода и сол, повтаряйте следните думи:

„Измивам слабостта, прогонвам нещастията, плаша злите сили със сол, изгонвам ги от къщата си. Както прозрачната вода тече, така и всички лоши неща напускат къщата ми. Така да бъде!”

След като измиете пода по този начин, пригответе чиния с вода и няколко жълти монети.

Тези монети трябва да се потопят във водата една по една, като се изричат ​​следните думи:

„Мълчанието е злато. Сговорчивостта е моята силна страна. Измивам лошите мисли с вода, запечатвам грубите думи със злато.”

Покрийте съда със светла кърпа и преди лягане излейте водата. Оставете монетите да изсъхнат върху кърпата, с която сте покрили съда.

Вижте още: Мушкатото лекува

На сутринта вземете тези монети и ги сложете в портфейла си. Ако имате някаква кутия, в която съхранявате парите си, по-добре е да поставите монетите там. Важно е да не ги харчите.

С помощта на тези ритуали за почистване на енергията ще привлечете просперитет, изобилие и благополучие в живота и дома си.